Doğmamış kızına bile acımamış

Doğmamış kızına bile acımamış
Almanya’da Türk genci Harun A.’nın, hamile sevgilisi Zorica H.’yi öldürdüğü cinayetin tüyler ürperten ayrıntıları ortaya çıktı. Harun A., kendisinden 9 aylık hamile olan ve bir kız bebek bekleyen Boşnak asıllı sevgilisini, 100’den fazla bıçak darbesiyle ö

ALMANYA’nın Münih kenti yakınlarındaki Taufkirchen kasabasında yaşanan korkunç cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Otopsi sonucunda, 18 yaşındaki Türk genci Harun A.’nın, kendisinden hamile olan Boşnak kökenli Zorica H.’yi, 100’den fazla kez sapladığı mutfak bıçağıyla öldürdüğü belirlendi. Kamuoyunu şoke eden cinayetin perde arkası şöyle: Amatör takımlarda futbol oynayan ve meslek eğitimi alan Harun A. adlı 18 yaşındaki Türk genci, 21 yaşında Zorica H. ile kısa bir süre aşk yaşadı. Boşnak kökenli genç kız, bu ilişkide Türk gencinden hamile kaldı. Ancak kısa bir süre sonra iki genç arasındaki birliktelik sona erdi. Arkadaşları arasında ‘Zozo’ diye çağrılan Zorica H., süpermarketlerde tezgahtar, kafelerde garson olarak çalışıyordu.
/_np/1034/12761034.jpg
Nafaka istedi

Türk gencinden bir kız bebeğe 9 aylık hamile olan Zorica H., geçtiğimiz pazarı pazartesine bağlayan gece, Harun A.’yı eve çağırarak konuşmak istedi. Zorica H., Harun A.’ya mart ayı içinde doğuracağı kız çocuğunun kendisinden olduğunu ve nafaka ödemesi gerektiğini anlattı. Bunun üzerine ikisi arasında tartışma çıktı. Harun A., mutfak bıçağıyla Zorica H.’yi delik deşik etti. Komşuları, genç kadının cansız bedenini, salı günü yatak odasında eli kolu bağlı kanlar içinde buldu. Polis, kadının öldürülmeden önce mi yoksa sonra mı ellerinin bağlandığı sorusunun açıklık kazanmadığını söyledi. Türk genci Harun A., önce cinayeti inkar etmek istedi, ancak sonra suçunu itiraf etti. Savcılık, Türk gencinin sadece genç kızı öldürmekten yargılanacağını, çocuk dünyaya gelmediği için çifte cinayetten yargılanmayacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.