EN AZ 25 İLÇEYİ KAZANACAĞIZ!

EN AZ 25 İLÇEYİ KAZANACAĞIZ!
CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Erhan Güzel, partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat'ın da katıldığı açılışta konuşan Güzel, “Kapı kapı dolaşacak, ev ziyaretleri yapacağız. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi. Özgür Karabat ise 31 Mart'ta Çatalca'da emaneti devralacaklarını belirterek, “31 Mart'ta İstanbulla birlikte 25 ilçeye de CHP bayrağını dikeceğiz" diye konuştu.

CHP Çatalca Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa CHP Genel Başzkan Yardımcısı Özgür Karabat, Belediye Başkan adayı Erhan Güzel ve çok sayıda partili katıldı. Açılışta konuşan Özgür Karabat, 31 Mart'ta Çatalca'da emaneti geri alacaklarını belirterek, “Silivri'yi CHP'nin kalesi yapacağız. 31 Mart'ta İstanbbul Büyükçehir Belediyesi ile birlikte 25 ilçemize CHP bayrağı dikeceğiz” dedi.

Gençliğimiz var

Konuşmasına, “Yolumuz uzun, enerjimiz yüksek, gençliğimiz var. Çatalca’nın artık gerçek Cumhuriyetçi gerçek Atatürkçü, gerçek demokrat gerçek milliyetçi bir başkan adayı var” diyerek başlayan Erhan Güzel ise “Bundan önce hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun yerelde tüm insanımızdan bana oy vermelerini istiyorum. Verdikleri destekten verdikleri oydan dolayı onları hiçbir zaman mahcup etmeyeceğime ve onlar için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. İşinden, aşından, telaşından dolayı bugün burada olamayan, buraya kalbini gönderen, dualarını gönderen, iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İnsanımız mutsuz

SKM'nin açılmasıyla birlişkte ikinci çalışma dönemine geçtiklerini belirten Güzel, “Artık bir SKM binamız var. Araçlarımız giydirilmiş durumda. Çalışma komisyonlarını daha önce kurmuştuk. Kapı kapı dolaşacak, ev ziyaretleri yapacağız. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik esnaf bırakmayacağız. Pazar gezilerimizde gözlemlediğimiz durum hep şu oldu. Pazarlar yangın yeri, insanımız fiyatlar konusunda dertli iken, pazar esnafı da kapalı pazar yerinden açık pazar alanına taşındığı için mutsuz. 5 yıldır bunu çözemeyen bir yerel iktidar ile karşı karşıyayız. Esnafımız çok geç saatlerde ancak siftah yapabiliyorlar. Ulaşımdan faydalanan insanlarımız, duraklardan minibüslere binerken bulunduğu ortamdan mutsuz” dedi.

342 dönüm arazi sattılar

Yola çıkarken 75 günlük plan yaptıklarını vurgulayan Erhan Güzel ilk olarak kamu kurumları ziyaretlerini yapıp, esnaf ve fabrika işçileriyle buluştuklarını sözlerine ekledi. Güzel, "Sabah erken saatlerde işe gidenlerin, servislere binenlerin,erken saatlerde onlara hizmet etmek için dükkanlarını açan esnaflarımızın işlerinde kolaylıklar diledik. Okuluna giden öğrencilerimize iyi dersler diledik. Semt pazarlarında vatandaşlarımızla buluştuk. Pazar esnafımızla sohbetler ettik. Yöresel ürün pazarını, mahalle pazarlarını ziyaret ettik. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun, üreticiler ile yetiştiricilere yaptığı destekleri önümüzdeki dönem nasıl sürdüreceğini ve bizlerle entegre bir şekilde nasıl artarak devam edeceğini anlatacağız. Kiptaş’ta yaşayanlara çözüm önerilerimizi anlatacağız. Tabi ki arkadaşlarım, mevcut iş başındakilerin sattıkları 342 dönüm araziyi de anlatacaklar” ifadelerini kullandı.

Üniversite hayal oldu!

“Çatalca’mıza hayırlı olsun dedikleri, her fırsatta vatandaşlarımıza müjdeler verdikleri

üniversite alanının aslında satıldığını ve o üniversite alanında hiçbir öğrencinin olmadığını anlatacağız” diyen Güzel, “Yine Biyomedikal meslek lisesi diye başlattığımız lise binasının nasıl Yetim Vakfına satıldığını, o yetim vakfının da hangi Katarlı iş adamları tarafından fonlandığını,

ve bu iş adamlarının temel atma törenlerinde bulunarak, neleri amaçlandığını anlatacağız. Çatalca'daki kaçak yapılaşmayı anlatacağız. Tüm bunlarla ilgili çözüm önerilerimiz ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

HİÇBİR BELEDİYE ÇALIŞANI İŞTEN ÇIKARILMAYACAK!

Çatalca’nın tüm sorunları ile ilgili projelerinin hazır olduğunu dile getiren Erhan Güzel, “Bunları öncelik sırasına koyarak tüm Çatalca’ya uygulayacağız. Çözüm önerilerimizi hep beraber sesimizi yükselterek anlatacağız. Biliyorsunuz daha güzel bir Çatalca için yola çıkıyoruz demiştik. Üreten – yöneten – planlı ve tarihiyle, doğasıyla kültürüyle güzel bir kent Çatalca vizyonumuzla ürettiğimiz

projelerimizi anlatacağız. Tüm Çatalca’ya başta sağlık olmak üzere eğitim ve kentsel dönüşüm seferberliğimizi anlatacağız” dedi. Belediye çalışanlarına seslenen Güzel, “Buradan belediyede çalışan arkadaşlara da sesleniyorum, hiç kimsenin şüphesi olmasın, bizim iktidarımızda hiç kimse işinden, aşından edilmeyecektir. İşiyle meşgul olan, ekmeğinin peşinde koşan herkesle çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir siyasi ayrım yapmaksızın, ideolojik ayrım yapmaksızın, bütün çalışan arkadaşlarımızla işlerini doğru ve düzgün yaptıkları takdirde çalışmaya sonuna kadar devam edeceğiz. Onların aldıkları ücretler ile ailelerini nasıl geçindirdiklerini, ben çok iyi biliyorum. Onların daha iyi şartlarda, daha güzel maaşlarda, daha güzel koşullarda çalışmaları için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Çatalca çok güzel olacak, İstanbul çok güzel olacak” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.