Faciadan dönüldü

Faciadan dönüldü
Sancaktepe'de içinde yolcu bulunan minibüs önce otomobile çarptı, ardından da yol kenarındaki evin bahçesine girdi. Kazada minibüs ve otomobilde bulunan 7 kişi yaralandı.

Feci kazada 7 kişi yaralandı.

Sancaktepe'de içinde yolcu bulunan minibüs önce otomobile çarptı, ardından da yol kenarındaki evin bahçesine girdi. Kazada minibüs ve otomobilde bulunan 7 kişi yaralandı.

Kaza  Abdurrahmangazi Mahallesi Hilal Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 34 M 1632 plakalı minibüsün sürücüsü Doğukan Muhammet Karakoç içinde yolcularla Hilal Caddesi üzerinde ilerlerken yoldan çıkan bir otomobile çarptı. Görgü tanıklarının ifadesine göre süratli olduğu iddia edilen minibüs içinde 5 kişi bulunan Birol Yiğit'in kullandığı 34 GB 4452 otomobile çarpıp yol kenarına savurdu. Feci kazada minibüs yol kenarındaki beton duvarı kırıp bir evin bahçesine girdi. 4 katlı evin bahçesine büyük bir gürültüyle giren minibüs binadakileri sokağa döktü. Neye uğradıklarını şaşıran bina sakinleri korku içinde olup biteni anlamaya çalıştı.

Minibüsün çarptığı araç hurdaya dönerken ağır yaralanan sürücü Birol Yiğit ve araçtaki biri çocuk üç kişi daha ambulanslarla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Minibüste bulunan yolculardan 3 kişi de çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırılırken, minibüs şoförü Doğukan Muhammet Karakoç gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Minibüsün bahçesine girdiği binada oturan yaşlı bir kadın, olay anında evde olduklarını ve korku içinde dışarıya kaçtıklarını söyledi. Facianın eşiğinden dönülen kazada minibüsün hızlı olduğu iddia edilirken otomobil sürücüsünün de yola kontrolsüz girdiği ileri sürüldü. Polis kazayla ilgili rapor tutarken kazada yaralanan Veysel Cankoç, Emine Cankoç, Ahmet Şan, Adil Millet, Tülay Oy ve Remzi Keteci'nin hastanede tedavilerinin devam ettiği otomobil sürücüsü Muhammet Karakoç'un durumunun ciddi olduğu öğrenildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.