GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçedeki çalışmalarına ve vatandaşlarla olan yakın ilişkilerine hız kesmeden devam ediyor.

Çocuk Bakımevi'nin açılışını yapan Üner, son olarak da Karacaköy Sosyal Tesisleri'nin temel atma törenini gerçekleştirdi. Üner, “Gecemiz de gündüzümüz de Çatalca. Bu güzel kent için çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz” dedi

 

 

 

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçedeki çalışmalarına devam ediyor. Çatalca Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi'nin açılışını yapan Üner son olarak Karacaköy ve Çakıl-Elbasan-Ovayenice Sosyal Tesisleri'nin temel atma törenlerine katıldı. Çatalca için her zaman ve her koşulda kararlılıkla çalıştıklarının altını çizen Üner, “Bizim gecemiz de gündüzümüz de Çatalca. Bu güzel kent için her zaman ivedilikle ve kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Gelenek haline geldi

 

İlçedeki muhtarlarla da her ay bir araya gelen Üner bu ay da muhtarlarla buluşmayı ihmal etmedi. Kalfa Mahalle Muhtarı Hayati Avcıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Üner, “Dönemimiz içinde artık bir gelenek hale gelen, Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, Başkan Yardımcılarımız ve tüm muhtarlarımızın katıldığı istişare toplantımıza bu kez Kalfa Mahalle Muhtarımız Hayati Avcıoğlu ev sahipliği yaptı.
Çatalca ilçemize hizmet yolunda birlik ve beraberliğimiz daim, toplantımız hayırlara vesile olsun” açıklamasını yaptı.

 

Köfteyi burada yiyin!

 

Vatandaşlarla ve esnafla da sık sık buluşan Mesut Üner, Çatalcalı köfteciyle yaptığı sohbeti de sosyal medya hesabından paylaştı. “Köfteyi burada yiyin, çayı gelin Çatalca Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde için” diyen Üner, bütün vatandaşları Cumhuriyet Parkı'ndaki tesise davet ettiklerini söyledi. Üner, “Cumhuriyet Parkı'mızın içinde Atatürk'ümüzün de evi var. Selanik'teki evin aynısını yaptık. Çok güzel bir yer oldu. Bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Çanakça'ya okul müjdesi

 

Çatalca'nın Çanakça Mahallesi'nde okul inşaatına başladıklarını da müjdeleyen Mesut Üner, burada süren çalışmalara ilişkin; “Çanakça mahallemizde devam eden okul inşaatı şantiyemizi ziyaret edip, denetimlerde bulunduk ve şantiye çalışanlarımıza kolaylıklar diledik.  Okulumuz tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi. Çanakca'ya yapılacak okulun özelliklerini de paylaşan Üner; “3 bin 800 metrekare, 2 bodrum kat, zemin kat, 2 normal tatlı 9 bin 800 metrekare kapalı alan, 1 adet konferans salonu, 1 adet kapalı spor salonu, 3 adet ana sınıfı ve çeşitli amaçlarla kullanılacak laboratuvarlar, kütüphane, 22 derslik, idari birimler ve diğer teknik hacimler, okul binamızın kademeli kat terasları ve parçalı kütlesiyle modern bir mimari tasarım olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Nice açılışlar yapacağız

 

Çatalca Belediyesi'nin Çocuk Bakımevi açılışında da konuşan Mesut Üner şu ifadeleri kullandı; “Açılışını yaptığımız modern eğitime uygun standartlardaki Çocuk Bakımevimizde; 808 metrekare alanda tek katlı, altı derslik, çok amaçlı salon, uyku odası, revir, mutfak ve idari bölümler bulunmaktadır.”

 

Birlikte güçlüyüz

 

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi çalışmalarını da sürdürüyor. Üner son olarak  AK Parti İstanbul İl Sorumlusu Onur Yalçınkaya buluştu. Üner, “AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İl Sorumlumuz Onur Yalçınkaya ile AK Parti Çatalca İlçe Başkanımız Levent Özkan riyasetinde, AK Parti Çatalca Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile Yönetim Kurulları, Meclis Üyelerimiz ve Mahalle Başkanlarımızın katılımıyla 3 Kademe Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik” bilgisini verdi.

 

 

 

ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ

 

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Mesut Üner, ilçedeki öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenleri yemekli programda ağırlayan Üner, “Yoğun geçen öğretmenler günü kutlamaları programlarımıza, öğretmenlerimize hazırladığımız yemek programımızla devam ettik.
Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimizi çok seviyoruz ve her zaman öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

NAKKAŞ'A KÜTÜPHANE

 

Nakkaş Mahallesi'nde kütüphane açılışı gerçekleştiren Belediye Başkanı Mesut Üner konuya ilişkin, “Çocuklar, göremeyeceğimiz bir zamana gönderdiğimiz canlı mesajlardır. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın eğitimine ve kültürüne katkıda bulunacak, Nakkaş mahallemizde ‘’Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlkokulu 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Kütüphanesi’’ açılışını gerçekleştirdik” paylaşımını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.