İki kez saldırıya uğramış ama bildirmemiş

İki kez saldırıya uğramış ama bildirmemiş
Sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Pınar Türkmen'in daha önce de iki kez silahlı saldırıya uğradığı ancak ne kendisi ne de ailesinin bu konuda polise başvuruda bulunmadığı öğrenildi. Pınar'ın gözaltına alınarak sorgulanan erk

Pınar'ın yakın arkadaşı F.K., polisteki ifadesinde arkadaşının daha önce de iki kez silahlı saldırıya uğradığını ileri sürerek, "İlkinde bir kurşun sıkılmış ve kapı ziline isabet etmişti. İkincisinde ise babasının yanında üç el ateş edildi ve faillerinin kim olduğu öğrenilemedi" dedi. Arkadaşının sürekli ölüm korkusuyla yaşadığı izlenimini verdiğini de ileri süren F.K, "Bana, 'Her an bir yerime kurşun gelecekmiş gibi çok korkuyorum' diyordu. Olay sabahı da zaten kendisiyle görüşmüştük. Bana 'Akşam birlikte oturup konuşuruz. Konuşmamız gerekiyor ve detaylı bir şekilde konuşuruz' dedi. Akşam saatlerinde de zaten aradığımda ulaşamadım" diye konuştu.

Bu arada Pınar Türkmen'in öldürülmesine arkadaşları sosyal paylaşım sitesi facebookta da tepkilerini dile getirdi. Bir arkadaşı cinayetle ilgili, "Sana kıyan katiller inşallah daha beter bir ölümü tadarlar" diye yazdı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.