İnşaattaki esrar partisine şok baskın

İnşaattaki esrar partisine şok baskın
Sivas'ta inşaat içerisinde alkol alıp esrar içen 9 kişilik grup polisin şok baskınıyla yakalandı. Polise karşılık vermeye çalışan grup kısa sürede olay yerine giden ekiplerin yardımıyla etkisiz hale getirildi.

Kardeşler Mahallesi TOKİ konutları yanındaki inşaatın yakınında dün gece devriye görevi yapan Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri binada gördükleri ışık üzerine kontrol etmek istedi.

Polis ekipleri burada, madde bağımlısı gençleri "Kova" diye tabir edilen yöntemle esrar alemi yaparken buldu. Kendilerine müdahale eden polislere güçlük çıkaran 9 genç, olay yerine giden resmi ve sivil ekiplerin yardımıyla kar üzerine yatırılıp kelepçe takılarak etkisiz hale getirildi.   

Takviye polis ekiplerinin de gelmesi ile birlikte kaçamadan yakalanan gençler gözaltına alındı. Sivas Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen A.G.(19), A.D.Ç.(19), S.Ç.(21), O.Y.(24), R.A.(32), D.S.(19), A.Y.(33), O.Y ve E.A daha sonra Şehit Ali Yüce Polis Merkezi ekiplerine teslim edildi.

Gençlerden 3'ünün kumar, hırsızlık gibi çeşitli suç kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin inşaatta yaptığı aramalarda esrar çekilen plastik kova ile bir miktar toz esrar ele geçirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.