İşte Silivri'nin suç raporu

İşte Silivri'nin suç raporu
Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü, ekiplerce yapılan operasyonlar hakkında güncel bilgileri paylaştı. Kamuoyunu bilgilendirmek üzere basın notu yayınlayan Emniyet Müdürlüğü, raporlarda gerçekleştirilen operasyonlar hakkında bilgiler verdi.

Yeni mahalle Beledieye Caddesinde bir daireden hırsızlık ihbarı alan polis ekipleri yaptıkları incelemede evin anahtar göbeğinin kırılarak içeri girildiğini tespit etti. İncelemede evden Nokia marka bir cep telefonunun çalındığını tespit eden ekipler yürüttükleri soruşturma kapsamında suça karışan A.A. isimli şahsı yakalayarak Adliyeye sevk etti. Yakalanan şahıs Cumhuriyet Savcılığı'nca serbest bırakıldı.

Silivri Erseven sitesinde ise Ş.A. adlı şahsın ikamet ettiği ve Türkiye'de bir çok uyuşturucu suçu ile arandığı ve kara para akladığı tespit edilmesi üzerine polis ekipleri daireye baskın yaptı. Aranan şahsın A.A. adına kayıtlı sahte kimlik kullandığını da tespit eden polis ekipleri Ş.A.'yı gözaltına alarak adliyeye sevk etti. Ş.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silivri'de D100 Karayolu üzeri Mesut Petrol ve Tuna Müzikhol arasında bulunan yaya üst geçidinde uyuşturucu satışı yapıldığını tespit eden polis ekipleri yaptıkları çalışmada uyuşturucu madde satışı yaptığını tespit ettiği A.G. isimli şahsı 80 gr. esrar ile yakaladı. Yakalanan şahıs Cumhuriyet Savcılığındaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bir inşaattan, kalıp çaldığı ihbar olunan 4 kişi ise yapılan takip sonucu yakalanarak tutuklandı. Geçtiğimiz günlerde akşam üzeri saat 18:20 sularında Muratçeşme mevkiinde bulunan bir inşaattan kalıp ve inşaat malzemesi çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri 34 VP 8556 plakalı gri renkli Hyundai Stareks marka aracı ilçe terminali girişinde durdurdu. Yapılan incelemede çalılnan malzemelerin araçta bulunması üzerine araçta bulunan S.E., Ç.B., G.R. ve G.G. hakkında işlem yapıldı. Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Yine geçtiğimiz günlerde Yeni Mahalle Çelikler sitesinde gerçekleşen bir hırsızlık olayı ihbarı üzerine harekete geçen ekipler 34 BD 1234 plakalı aracı takibe aldı. Araçla kaçan S.C., T.Y., E.G. ve A.G. Silivri Denizkent Tatil sitesinde aracı terk ederek yaya olarak kaçmaya başladı. Bölgeyi abluka altına alan ve daraltma yöntemi ile operasyon yapan polis ekipleri 4 zanlıyı yakaladı. Şahıslar işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Bir marketten 8 adet 5 litrelik yağ çaldığı tespit edilen E.S. adlı şahıs polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Değeri 20 TL olan yağları 15 TL'den pazarda sattığını beyan eden E.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Silivri emniyeti, bölgede yaptığı kontrollerde son 1 ay içerisinde GBT'ce aranan 146 şahsı yakaladı, yakalanan şahıslardan 18'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.