Kadıköy'de 5 aracın karıştığı kaza ucuz atlatıldı

Kadıköy'de 5 aracın karıştığı kaza ucuz atlatıldı
2 minibüs, İETT otobüsü, vinç ve taksi birbirine girdi.
Kadıköy Söğütlüçeşme Caddesi'nde saat 08.00 sıralarında meydana gelen kazada 5 araç birbirine girdi. Edinilen bilgiye göre, Recep Demirel'in kullandığı 34 M 2469 plakalı yolcu dolu minibüs, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu kontrolden çıkarak Altıyol istikametine doğru ilerleyen Kadıköy Belediyesi'ne ait 34 EM 2863 plakalı vince arkadan çarptı.

Bu sırada aynı yöne giden 34 TEF 31 plakalı bir taksi de kazadan kaçmaya çalışırken İETT otobüsünün altına girdi. Bu sırada arkadan gelen 34 M 2797 başka bir yolcu minibüsü de belediye otobüsüne arkadan çarpan taksiye vurdu. Adeta savaş alanını andıran kaza nedeniyle iki minibüste bulunan yolcular sağa sola savruldu. Kazada iki yolcu hafif şekilde yaralandı.

Arkadan belediye otobüsünün altına giren taksi sürücüsü Mehmet Çelik ise kazanın süratli olan minibüs şoförü Recep Demirel yüzünden meydana geldiğini söyleyerek “Geldi bana vurdu ben de otobüsün altına girdim. Müşterim de vardı o ambulansla hastaneye gitti" dedi. Trafiğin yoğun olduğu saatte meydana gelen kaza Altıyol ve Kadıköy Meydana giden yolların kapanmasına neden oldu. Hasar gören araçların kaldırılmasından sonra yol trafiğe açıldı. Kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.