Kızların bıçaklı kavgasında 1 tutuklama

Kızların bıçaklı kavgasında 1 tutuklama
Erkek arkadaş yüzünden çıkan kavgada lise öğrencisi B.Ç.’yi bıçakla yaralayan N.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İZMİR’in Eşrefpaşa Semti’nde, erkek arkadaş yüzünden çıkan kavgada lise öğrencisi B.Ç.’yi bıçakla yaralayan N.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Agresif tavırlarıyla dikkat çeken N.K. adlı kızın, poliste 'küçük yaşta çocuğa cinsel taciz' suçundan da kaydı olduğu bildirildi.

Olay, geçen cuma günü, saat 15.00 sıralarında 474 Sokak 50 numara önünde meydana geldi. Açık Lise’de eğitim gören 17 yaşındaki N.K., ayrıldığı erkek arkadaşının, Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi A.T. ile arkadaşlık yaptığını öğrenince internetteki bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden ona ulaşarak tartıştı. Tartışmanın ardından randevulaşan kızlardan A.T., yanına aralarında B.Ç.’nin de bulunduğu arkadaşlarını alarak N.K.’nın evinin önüne gitti. Evinden çıkan N.K., gruptaki kızların üzerine bıçakla saldırdı. Bu sırada B.Ç., kasığından bıçaklanarak yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, B.Ç.’yi, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. N.K. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Tedavisine halen devam edilen B.Ç.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirilirken, N.K., işlemlerin tamamlanmasının ardından sevk edildiği Adliye'de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ailevi sorunlar yaşayan, agresif tavırlarıyla tanındığı belirtilen N.K.’nın ayrıca, poliste 'küçük yaşta kız çocuğuna cinsel taciz' suçundan da kaydı olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.