Kömürlüğe annesi bırakmış

Kömürlüğe annesi bırakmış
Kaçırıldığı iddia edilen Utku bebek olayındaki sır perdesi kalktı.Zeytinburnu'nda 2,5 aylık Utku Ş.'nin kaçırılmadığı, bulunduğu yere annesi Hatice Ş.'nin bıraktığı ileri sürüldü. Hatice Ş.'nin bunu doğumdan sonra girdiği belirtilen psikolojik sorunlar yü
Polise, 12 Ocak'ta 2,5 aylık Utku'nun saat 17.30 sıralarında Sümer Mahallesi 6. Sokak Numara 2'deki evlerine gelen iki kişi tarafından kaçırıldığı ihbarı geldi. Polis, her yerde minik Utku'yu aradı. Gelen her ihbar titizlikle değerlendirildi. Yaklaşık 3 saat süren aramalar Güngören'den gelen bir telefonla son buldu. Minik Utku, Güngören'de duyduğu bebek sesi üzerine kömürlüğü inen bir apartman sakini tarafından puset içinde bulundu. Utku, önce Güngören Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü. Polis merkezine getirilen Hatice ile Murat Ş., bebeğin kendi çocukları Utku olduğunu teşhis etti. Ambulansla polis merkezinden hastaneye kaldırılan Utku'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

Bebeğin amcası Mustafa Ş., Utku'nun, 14 yaşında bir çocukla binaya gelen ve spreyle anne Hatice Ş.'yi etkisiz hale getiren bir kadın tarafından kaçırıldığını ileri sürdü. Evden hırsızlık yapılmadığı da anlaşıldı. Polis Utku'yu kaçırdığı iddia edilen 2 kişiyi aramaya başladı. Bunun için anne-babanın tekrar ifadeleri alındı. Kaçırma olayının aile içi bir tartışmadan kaynaklanmış olabileceği ihtimalini bile araştıran polis, somut bir bilgiye ulaşamadı.

BEN KÖMÜRLÜĞE BIRAKTIM
Utku'nun annesi Hatice Ş.'nin çelişkili ifadeleri polisi kuşkulandırdı. Bugün yeniden ifadesi alınan Hatice Ş., polisin sıkıştıran soruları üzerine "Utku kaçırılmadı. Ben kömürlüğe bıraktım" dedi. Bazı polis yetkilileri, Hatice Ş.'nin bunu doğumdan sonra girdiği psikolojik sorunlar yüzünden yaptığını sandıklarını söyledi. Murat Ş. ile Hatice Ş, hakkında polisi yanıltmaktan işlem yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.