Küçükçekmece'de trafik kazası: 2'si ağır 4 yaralı

Küçükçekmece'de trafik kazası: 2'si ağır 4 yaralı
Küçükçekmece meydana gelen kazada direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil D-100 karayolundan yeşil alana girdi. Taklalar atan otomobil, yan yoldan geçmekte olan bir cipin önüne düştü.
Cipin çarptığı otomobilin sürücü cam fırlayarak yere düştü. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

D-100 Karayolu Edirne istikametinde saat 01.00 sıralarında ilerlemekte olan Alişan Tunç yönetimindeki 34 RR 401 plakalı otomobil, iddialara göre aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek, kontrolden çıktı. Virajı alamayan otomobil, D-100 karayolunun üzerinde bulunan köprünün girişinden yeşil alana uçtu. Aşağıya doğru taklalar atan otomobil, Floryadan D-100 istikametinde ilerleyen Enver Aydın'ın kullandığı 34 EA 3745 plakalı cipin önüne düştü. Cipin çarpamasıyla savrulan otomobilin içinde bulunan Tunç camdan fırlayarak cipin önüne düştü.

KAZA YERİNDE CAN PAZARI YAŞANDI

Araç içinde bulunan Cem Ercan (21), Yusuf Kaya, Erdi Tekinalp (20) yaralanırken, cip sürücüsü Enver Aydın ve cipte bulunan Edinç Hacıoğlu şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Kazayı gören vatandaşlar tarafından otomobil içinden çıkartılan yaralılar, yola yatırıldı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Vatandaşlar tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi ve özel Doğan Hastanesi'ne kaldırdı. İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Alişan Tunç ve Doğan Hastanesi'ndeki Erdi Tekinalp'in sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

"BOMBA PATLAR GİBİ BİR SES GELDİ"

Erdinç Hacıoğlu otomobilin D-100'den önlerine yuvarlandığını içinde bulundukları cipe çarptığını söyledi. Hacıoğlu “Biz virajı dönerken, düşen otomobil bizim araca çarptı. Birden bomba patlar gibi bir ses geldi. Hurdaya dönen araçta 4 kişi bulunuyordu. Hepsinin durumu ciddiydi. Hatta bir kişiyi bizim arabanın altından çıkardılar. Biz ise yaralanmadık." ifadelerini kullandı. Cipin sürücüsü Enver Aydın, polis tarafından gözaltına alınırken, sorgulanmak üzere Sefaköy Polis Merkezi’ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.