'Ölmek istiyorum' deyip yola atladı

'Ölmek istiyorum' deyip yola atladı
Erkek arkadaşı tecavüz etti, intihara kalkıştı!
AKSARAY'da 20 yaşındaki Y.U., bir kuaförde çalışan arkadaşı 20 yaşındaki M.E. tarafından iddiaya göre tecavüze uğradıktıktan sonra jiletle bileklerini keserek intihara kalkıştı.

Tecavüz iddiasıyla gözaltına alınan M.E.'de çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Armutlu Beldesi'nde yaşayan Y.U., 18 Şubat Cuma günü Aksaray kent merkezine gelerek bir kuaförde çalışan erkek arkadaşı M.E. ile buluştu. İki sevgili ardından M.E.'nin bir arkadaşının evine gitti. İddiaya göre M.E., genç kıza tecavüz edip fiili livata da bulundu. Yaşadığı olayın ardından hızla evden uzaklaşan Y.U., kent merkezindeki Kurşunlu Cami önünde, 'Ölmek istiyorum' diyerek yoldan geçen otomobillerin önüne atlayarak intihara kalkışı. Çevredekilerin ve polisin müdahalesiyle son anda kurtulan genç kız, ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sinir krizi geçiren Y.U., yapılan tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Burada psikolojik bunalımda olduğu için ölmek istediğini belirten Y.U., ifadesinin ardından Armutlu Beldesi'ndeki evlerine döndü.

Genç kız dün akşam saatlerinde evlerinde bulunduğu sırada jiletle bileklerini keserek intihara kalkıştı. Durumu fark eden ailesi, Y.U.'yu Aksaray Devlet Hastanesi'ne getirdi. Tedavi altına alınan genç kız, doktorlara M.E. tarafından yalvarmasına rağmen zorla tecavüze ve fiili livataya uğradığını iddia etti. Doktorlar da hastane polisine haber verdi. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde muayene edilen Y.U.'nun yaşadığı olayın gerçek olduğu ortaya çıktı. Olayın ardından M.E. yakalandı. Tecavüz iddiasıyla gözaltına alınan M.E., bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.