Otomobiller kafa kafaya çarpıştı!

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı!
Avcılar'da meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti!
Yaşamını yitiren Ozan Şimşek'in Avcılar'da bir barda solistlik yaptığı öğrenildi.Avcılar'da iki araç kafa kafaya çarpıştı. 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralı olarak hastaneye götürüldü.Avcılar Ambarlaryolu'nda Mehmet Durmuş'un kullandığı 34 BF 9104 plakalı araç, karşı yönden gelen 34 AF 9346 plakalıotomobille çarpıştı.

Kaza sırasında Mehmet Durmuş, yaralanırken yanındaki arkadaşı 32 yaşındaki Ozan Şimşek ve diğer aracın sürücüsü yaşamını yitirdi. Durmuş, olay yerine gelen ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde inceleme yapmasının ardından cesetler Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Kaza nedeniyle tek şeritten ulaşım sağlanan yol, araçların kaldırılmasıyla tekrar ulaşıma açıldı. Kazanın meydana geldiği yolun aydınlatma direklerinin olmaması ve zeminin kayganlığı dikkat çekti.

Yaşamını yitiren Ozan Şimşek'in Avcılar'da bir barda solistlik yaptığı ve iş çıkışı eve giderken kazanın meydana geldiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.