Son anda!

Son anda!
Yanan araçtan son anda kurtarıldılar

Kaza 02.00 sıralarında Kurtköy TEM Otoyolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kurtköy'de bir barda eğlenen 1'i kadın 3 kişi arkadaşları Nilüfer Alp'i (40) arayarak kendilerini almalarını istedi. Nilüfer Alp, 34 ZM 2562 plakalı otomobiliyle arkadaşlarının eğlendiği barın önüne geldi. Kendilerini almaya gelen aracın direksiyonuna bu sefer alkollü olan Kamil Bal (34) geçti. Kurtköy gişeleri 500 metre geçtikten sonra viraja hızlı giren Kamil Bal otomobilin kontrolünü kaybetti. Bariyerleri aşan otomobil yeşil alana girdi.

LPG'Lİ ARAÇ YANMAYA BAŞLADI

LPG'li olduğu belirtilen otomobil bir anda alev aldı. Bu sırada otomobil içindeki yaralılardan Sertan Demir (27) ile Nilüfer Alp kendi imkanlarıyla yanan araçtan çıktı. Yanan araçta kalan 2 kişinin yardımına ise yoldan geçen sürücüler yetişti. Berrin Songür ve Kamil Bal araçtan çıkartılarak çimlerin üzerine yatırıldı. LPG'li araç itfaiye ekiplerinin kısa süreli çalışması ile söndürülürken, yaralılar ambulanslarla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ŞOFÖR 1.37 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Sertan Bal ve Nilüfer Alp'in durumunun iyi olduğu, Berrin Songür ise kafa tasında çatlak olduğu ve vücudunun bazı bölümlerinde hafif yanıklar olduğu öğrenildi. Şoför Kamil Bal'ın ise hastanedeki kontrollerinde 1.37 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

"ARAÇ PATLAMADAN HEMEN KURTARALIM DEDİK"

Kazaya müdahale eden vatandaşlar "Aracın LPG'li olmasına rağmen biz gidip müdahale ettik, iki kişi yanan arabanın içinde duruyordu. araç patlamadan hemen kurtaralım istedik ve yaralıları kurtardık. Bu iki kişiyi araçtan çıkarttık. görevimizi yaptık" dedi. Vatandaşlar polis ekiplerinin hemen geldiğini ama ambulansların geç geldiğini iddia etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.