Tatil dönüşü ölüm karşıladı

Tatil dönüşü ölüm karşıladı
Sömestr tatili kabusa dönüştü. Otomobil dereye uçtu. İki aileden beş kişi öldü. Ailenin cep telefonuna kaydettiği mutlu görüntüler yürek burktu

Karne heyecanı acı bitti. Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde dün sabah Gülriz Coşkun (40) yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu dereye uçtu. Sürücü Coşkun (40), kızı Ece Coşkun (10), anneanne Şükriye Sarı (60) ve akrabaları olan Sebahat Ergün (50) ile kızı Cansu Ergün (20) yaşamını yitirdi.

BABA YAŞIYOR
Dereye uçan otomobilde öldüğü sanılan baba Fehmettin Coşkun (50) kaza haberini alıp hastaneye koşunca yaşadığı ortaya çıktı. Çoşkun'un  bir kaç yıl önce trafik kazası geçirdiği ve araç kullanmadığı bildirildi.Bebe Konfeksiyonunda işçi olarak çalışan Gülriz. Çoşkun akrabaları ve ailesini, sömestr tatili nedeniyle Çanakkale'nin Çan İlçesi'ne bir haftalık tatile götürmüştü. Bursa'ya dönerken yolda kaza geçiren ailenin oğlu Batuhan'ın (14) ise ailesiyle Çanakkale'ye tatile gitmediği öğrenildi.

SON KARELER AĞLATTI
Gülriz Coşkun'un dayısı İsmail Çetin'in cep telefonuyla yola çıkmadan önce çektiği görüntülerde aile neşe içinde eğleiyor. Minik Ece ayısıyla oynarken, anne Coşkun fotoğraf çekiyor. Bilgi Üniversitesi öğrencisi Cansu ise bilgisayarda arkadaşlarıyla sohbet ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.