Telekulakçı eşe müebbet istemi

Telekulakçı eşe müebbet istemi
Faik Erdem Ferimaz hakında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
ANTALYA'da telekulak çetesi ile anlaştıktan sonra eşinin kendisini aldattığını öğrenen Faik Erdem Ferimaz hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Tekirdağ Kapalı Cezaevi'nde tutuklu olan katil zanlısı eş Faik Erdem Ferimaz, yoğun güvenlik önlemleri altında duruşmananın yapılacağı Tekirdağ Adliyesi'ne getirildi. Tekirdağ 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Feramiz dün ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya Erdem Nurhayat çiftinin kızları Habibe Gözde Ferimaz ile Nurhayat Ferimaz'ın önceki evliliğinden olan çocukları Ayhan Karayel ve Nalan Karayel Tufan ile tanıklar Nurcan Gürcan ve Vait Gürcan katıldı. Duruşmanın başında sanık ve mağdur yakınları dava ile ilgili bilgilerin telekulak operasyonu sonrası basında yer aldığını ve zarar gördüklerini söyleyerek yargılama için gizlilik kararı talep ettiler. Ancak mahkeme heyeti avukatların bu talebini reddetti.Duruşmada ifade veren sanık Faik Erdem Ferimaz eşinin kendisini aldattığı için öldürdüğünü söyleyerek, "Eşim sık sık İstanbul'a gidiyordu. İstanbul'a gitmesinden şüphelendim. Öldürmek gibi bir niyetim yoktu. O gece tartıştık cinnet geçirdim. Boğazlayarak öldürdüm. Sabahta bir banka şubesine gittim ve şirketin kısa vadeli borçları için çektiğim 30 bin lirayı şirketin kasasına koydum."dedi.

DİNLEMEYE UYGUN TELEFON ALMIŞ
Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği '3'üncü Kulak' operasyonu kapsamında eşini dinlettiği ortaya çııkan sanık Feramiz ifadesini, "Eşimin Azat isimli birisiyle görüşmesinden şüphelendim. Bunun üzerine dinlemeye uygun telefon hediye ettim." diye tamamladı.Mahkemede ifade veren çiftin kızı z Habibe Gözde Ferimaz babasından şikayetçi olduğunu anlatarak, "Annem ile babam arasında sürekli geçimsizilik oluyordu. Babamın annemi devamlı dövdüğünü biliyorum. Bir defasında yine annemin boğazını sıkmış. Annemde bayılmış, öldü diye başında beklemiş. Bu da cinayetin bir provasıydı. Babam annemi tasarlayarak öldürmüştür. Annem, babamın boğazını sıktığı zaman kendi boğazının fotoğraflarını çekmiş. Bize gösterdi. Babam cinayet sonrası bu resimleri silmiş. Annem bana 'Ya beni buradan alın yada benim ölümü alırsınız' demişti. Babam cinayetten sonra bankadan 30 bin 200 lira para çekmiş. Bunu avukatına harcamak üzere saklamış." dedi.

BAŞKA SPERM ÖRNEKLERİ ÇIKTI
Nurhayat Ferimaz'ın Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinde, vajina bölgesinde eşinin dışında sperm örnekleri bulundu. Ancak Nurhayat Ferimaz'ın avukatı, raporu kabul etmedi. Soruşturma kapsamında Antalya Cumhuriyet Savcılığına da dosyanının gönderileceği belirtildi. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ilerili birz tarihe ertelendi Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ilerili birz tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.