TV'ye çıkıp ' Karımı bulun 'diye ağlamış

TV'ye çıkıp ' Karımı bulun 'diye ağlamış
KARAMAN’da 32 yaşındaki Muhammet Sağkör’ün, bir televizyon programına çıkıp 35 gündür kayıp olduğunu ve çok sevdiğini öne sürdüğü nikahsız eşi 34 yaşındaki Asuman Yörük’ü öldürüp evinin yakınındaki harebe binaya gömdüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili Muhamme

İnşaat işçisi Muhammet Sağkör, internette tanıştığı ve Sakarya’da oturan Asuman Yörük’ü ailesinden istedi. Yaklaşık 2.5 yıl önce resmi nikahsız evlenen çift Karaman’a dönerek Sağkör’ün evinde yaşamaya başladı. Asuman Yörük, geçen yıl ölen babasından miras kalan arsayı satıp, parasını da bankaya yatırması için bu ocak ayı başında Muhammet Sağkör’e verdi. Muhammet Sağkör de parayı yatırdığını söyledi.

Bu kez aralarında kıskançlık yüzünden çıkan tartışma sırasında Asuman Yörük, ayrılmak istediğini söyledi ve Muhammet Sağkör’den bankaya yatırdığı parayı çekih kendisine vermesini istedi. Bunu kabul etmeyen Muhammet Sağkör, Asuman Yörük’ü dövdü. Karaman Devlet Hastanesi’nde tedavi olan Yörük, taburcu olduktan sonra yine Sağkör ile kavga etti.

AİLESİ 16 OCAK’TAN İTİBAREN ULAŞAMADI

Bu sırada Asuman Yörük’ün Sakarya’da yaşayan annesi ve kardeşleri de 16 Ocak’tan itibaren kendisine ulaşamaı. Sakarya’dan 27 Ocak günü Karaman’a gelen yakınları polise Asuman Yörük’ün kayıp olduğu başvurusunda bulundu.

Araştırma başlatan polis Muhammet Sağkör’ün ifadesine başvurdu. Sağkör’de kavganın ardından eşinin evi terk ettiğini ve kaybolduğunu ileri sürdü. Polis aramasını sürdürürken Muhammet Sağkör de iki hafta önce Asuman Yörük’ün annesiyle birlikte kayıpların da onu edildiği bir televizyon programında canlı yayına çıktı. Televizyon ekranında ağlayarak eşini sevdiğini söyleyen Muhammet Sağkör, programda eşinden kalan mirasdan bahsetti.

MİRAS PARA DÜĞÜMÜ ÇÖZDÜ

Televizyon programını takip eden Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Bürosu ekipleri, Muhammet Sağkör’ün ifadesinde miras kalan paradan söz etmemesinden şüphelendi.

Çiftin banka hesaplarını incelemeye alan polis, Muhammet Sağkör’ün söylediği tarihte eşinden aldığı parayı bankaya yatırdığını ancak paranın söylediği gibi bir kerede değil değişik miktarlarda aralıklarla çekildiğini saptadı. Ayrıca Asuman Yörük’ün babasından kalan emekli maaşının da kaybolduktan sonra Muhammet Sağkör’ün arkadaşı Hakan B. tarafından bankada ATM kartıyla çekilidğini belirledi.

Polis, Muhammet Sağkör ve Hakan B.’nin evinde arama yaptı ve Sağkör’ün evinde kan lekesi bulundu. Hakan B. ile birlikte gözaltına alınan Muhammet Sağkör, sorgulamada suçunu itiraf ederek kayıp olduğunu ileri sürdüğü eşi Asuman Yörük’ü öldürdüğünü itiraf etti.

CESET GÖMÜLDÜĞÜ YERDEN ÇIKARTILDI

Sağkör, ifadesinde Hakan B. ile 16 Ocak tarihinde eve geldiklerini, eşinin kendisinden ayrılma kararında ısrarcı olunca bıçaklayarak öldürdüğünü, arkadaşı Hakan B. ile evlerinin yanında harebe halindeki binaya kazdıkları çukura gömdüklerini söyledi. Polis, dün gece harabe halindeki binada yaptığı çalışmada Asuman Yörük’ün cesedine ulaştı. Gömülü olduğu yerden çıkartılan Yörük’ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Emniyette sorgulanan Muhammet Sağkör ve kendisine yardımcı olan Hakan B., bugün öğleden sonra adliyeye sevk edildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.