Ümraniye'de feci kaza

Ümraniye'de feci kaza
Ümraniye'de hafriyat kamyonu, market otoparkında bir baba ile kızını ezdi. Feci kazada tahilsiz adam araç altında kalarak hayatını kaybederken, kızı ise yaralandı.

Ümraniye Esenşehir Mahallesi'ndeki bir marketin otoparkında meydana gelen kaza iddiaya göre şöyle gelişti: 71 yaşındaki Şerif Tarakçı, 37 yaşındaki kızı Canan Tarakçı ile markete alışveriş yapmaya gitti. Bu sırada K.K. yönetimindeki 34 TT 7428 plakalı hafriyat kamyonu, henüz belirlenemeyen bir nedenle önce kaldırıma çıktı, ardından da marketin otoparkına girererek baba ile kızına çarptı. Kazada baba Şerif Tarakçı kamyonun ön tekerleğinin altında kalarak feci şekilde can verirken, kızı Canan Tarakçı ise yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Canan Tarakçı'nın hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Kamyonun ön lastiği altında ezilerek feci şekilde can veren Şerif Tarakçı'nın cesedi ise battaniye ile örtüldü. Kazanın ardından olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü K.K.'nın daha sonra karakola gelerek teslim olduğu öğrenildi.

Görgü tanıkları, kamyonun hızlı olduğunu ve bu yüzden kaldırıma çıkarak markete alışveriş yapmaya giden baba ile kızına çarptığını ileri sürdü. Bazı vatandaşlar ise, kazanın meydana geldiği yola trafik ışığı konulması gerektiğini söyleyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.