Yollar kan gölü

Yollar kan gölü
Ağrı-Diyadin karayolunda meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde meydana gelen kazada ise 4 kişi öldü.
Ağrı'dan Diyadin'e giden, sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen 04 D 3626 ile 04 D 4164 plakalı yolcu minibüsleri, tali yoldan çıkan 04 AK 611 plakalı otomobile çarpmamak için manevra yaptı. İki minibüsü direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu şarampole yuvarlandı.

Kazada, Abdullah Uçar, Ahmet Yatman, Musa Temtek ile Veise Salman ve kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişi yaşamını yitirdi. Yaralanan 7 kişiden 5'i Ağrı Devlet Hastanesine, 2'si ise Diyadin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

Ankara

Hüseyin Söker yönetimindeki 31 FP 336 plakalı tır, Şereflikoçhisar-Aksaray karayolunun 12. kilometresinde karşı şeride geçerek, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 YUL 16 plakalı otomobile çarptı.

Altına aldığı otomobili yaklaşık 40 metre sürükleyen tır, daha sonra yoldan çıkarak bir toprak yığınına çarptı. Kaza sonrası tır altında metrelerce sürüklenen otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti.

Hafif şekilde yaralanan tır sürücüsü Hüseyin Söker ise Şereflikoçhisar Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Olaydan sonra bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, hurdaya dönen otomobildeki cesetleri çıkartmak için çalışma başlatırken, hayatını kaybedenlerin kimliğinin belirlenmesine çalışılıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.