Yurttan kaçtı, tecavüze uğradı

Yurttan kaçtı, tecavüze uğradı
16 yaşındaki kızın başına gelmeyen kalmadı
İzmir Çiğli İlçesi'nde, kaldığı yetiştirme yurdundan kaçıp, yanına sığınan 16 yaşındaki E.M.'ye tecavüz etmekle suçlanan M.K. ile genç kızla zorla ilişkiye girdiği öne sürülen T.Ö. hakkında 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 15'er yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Genç kızını hayatını alt üst eden olay geçen yıl kurban bayramında meydana geldi. Yaşadıklarını anlatan E.M., "Annem ve babam 2002 yılında boşandı. Üç kardeşiz, ablam evli. Küçük kardeşim ile birlikte yurda verildik. Geçtiğimiz kurban bayramı kaldığım yurttan kimseden izin almadan çıkıp, daha önceden tanıdığım M.K.'nin evine gittim. Yurttan kaçtığımı söyledim. O da eşi S.K.'ye "Bak kız yurttan kaçmış, kalacak yeri yok, ona sahip çıkalım' dedi.

M.K'nin evinde kalmaya başladım. İlk başlarda M.K., işe giderken benim yattığım odanın kapısını açıyor, gece ise kapatıyordu. Gündüzleri evde eşi olduğu için bir yere gitmiyordum. Eşi beni çok kıskanıyordu. M.K'nin eşi, bir gün babasının evine gitti. M.K, o gün işten erken döndü. Evin dış kapısını da kapatıp soyunmamı istedi. Ben istemediğimi söyledim. Buna rağmen yatak odasına götürüp zorla üzerimdeki kıyafetleri çıkarttı. Birlikte olduğumuzu kimseye anlatmamam için de tehdit etti. Kapının önünde T.Ö., ile konuştu. T.Ö., M.K.'ye 40 TL verdi, içeri girdi. O da benimle cinsel ilişkiye girdi. M.K. beni bir gün inşaata götürdü. Burada da bir kez daha benimle birlikte oldu. Cep telefonuyla çıplak fotoğraflarımı çekti. Eşi telefonunda bunları görünce önce M.K.'ye kızdı, ardından da fotoğrafları sildi. Benimle zorla birlikte olan iki zanlıdan da şikayetçiyim, hayatımı kararttılar. Cezalarını çeksinler" dedi.

15'ER YIL İSTENDİ

Olayı soruşturan Cumhuriyet savcısı 28 yaşındaki M.K. ve 35 yaşındaki T.Ö., hakkında 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 15'er yıl hapis cezası istemiyle dava açtı. Savcı, iddianamade zanlıların genç kıza zorla sahip olduklarını da belirtti. Adli Tıp Biyoloji İhtisas Dairesi'nden gelen raporda da, genç kızdan ve zanlı M.K'dan alınan sprem örneklerinin uyduğu bildirildi.

BİRİ SUÇU KABUL ETTİ

Genç kızın kendisine iftira atağını öne sörün M.K. ifadesinde, "Kendisi hiçbir zaman benim evimde kalmadı. Evimde alıkoymadım. Bana iftira atıyor" dedi. T.Ö. ise, genç kızın M.K.'nin evinde kaldığını ve burada birlikte olduklarını söyledi. İki zanlı önüzüdeki günlerde ağır ceza mahkemesinde hakim önüne çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.