ÇATALCA’DA CHP İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK?

Çatalca CHP ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan, Halil Gök  oldukça iddialı başladı konuşmasına. 4 Ekimde CHP ilçe merkezinde yapılan adaylık açıklamasında tüm partililerin ve delegelerin katılımıyla yapılan toplantıda konuşma yapan başkan adayı Halil Gök, geçmişteki ilçe başkanı Naci Özcan’ı eleştirerek, konuşmasına başladı.

Sık sık  delegelerin alkışlarıyla kesilen konuşması bir partilinin ben ne zaman partiye gelsem başkan toplantıda saatlerce bekliyorum, başkan çıkıyor pardon dışarıda toplantım var sonra görüşürüz diyerek bizleri mağdur ediyor. Önemli bir konu konuşacağım toplantıdayım sonra görüşürüz geçiştirmeleri,bizim partiye küsmemize  vesile oluyor.

Sayın Halil Gök siz ilçe başkanı olduğunuzda böyle davranacak mısınız?  diyen partiliye Halil Gök’ün cevabı gayet net, hayır biz ötekileştirmeyeceğiz bizim dönemimizde kapılar açık olacak dedi.
Cem Kara faktörü çok önemli üstteki yazım biraz haber yazısı olabilir ama! asıl analizi şimdi okuyun.Cem başkan ilk defa ben tarafım dedi. CHP ilçe başkanlığına adaylığını koyan Halil Gök İlk defa bir belediye başkanı tarafından açıkça destekleniyor.

Ben Halil kardeşimizin yanındayımve benim adayımdır dedi. Gelelim sebebine Cem başkan belli ki Çatalca CHP’li bazı partililerden darbe yediğini ve gerekçelerini oldukça net açıkladı, evet bundan sonra tarafım adayım adayımız CHP ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan Halil Gök’tür, salonda alkış tufanı.

Bunca yıldır Çatalca’yı evladı olarak önce gazeteci gözüyle baktım, sonra bir Çatalcalı gözüyle baktım bu iş tamam hayırlı olsun İlçe başkanlığın dedim Halil Gök’e. Yanılmam delegeler samimiydi çünkü, karşılarında dürüst bir başkan konuşuyordu, tıklım tıklım dolu olan ilçe merkezi koridorlar almadı, herkes Cem başkanın konuşmasını pür dikkat dinledi,bu sefer tamam diyorlardı. Bazı partililer artık Çatalca’nın 2 dönem üst üste seçim kazanan bir belediye başkanını dinlemesi gerektiğini, CHP ilçe başkanımızda Halil Gök olmalı konuşmalarına şahit oldum .
Cem başkan haklımı? bunu da delegelere sordum, Cem başkanın söylediklerine katılıyor musunuz? tabiî ki Katılıyoruz, adam 2 dönemdir  Çatalca da CHP’nin oylarını arttırmış, seçimi kazanmış, başarılı başkan.

Cem Kara’nın yanındayız, artık Çatalca CHP kabuk değiştiriyor diyen delegeler, bu adam çalmadı çırpmadı belediyenin parasını yemedi ne yaptı? Allah aşkına sevmemiş olabilirsiniz ama başarısız diyemezsiniz.

 Bunları bana diyen delegeler  seçim demokrasimiz için en önemli araçtır, herkes seçime gire bilir Ama! burada 2 dönem başarılı olan bir belediye başkanı seçilmesin diye Ankaralara kadar giden imza kampanyası başlatan insanlar, şimdi nerdeler? neden partinin toplantılarında yoklar? hani nerdeler diyen bir gurup delege ve parti üyeleri, biz Cem başkanımızın adayını destekliyoruz, diğer aday olacaklara da başarılar diliyoruz dediler.

Şimdi sevgili okuyucularım bu köşemi toplantıdan alınan mesajlar üzerinden yazıyorum, tamamen birebir bir çok üyeyle delegeyle konuşarak yazdım, gerçekler bunlar. 

Diğer aday adaylarına da başarılar dilerim, görünen köy kılavuz istemez, her şey ortada tek faktör var oda Cem Kara. Bu yarışta Cem Karanın adayının kazanacağı açık ve net benden yazması.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi