ÇATALCAYA HOŞ GELDİN TÜRKİYEM

Çatalca da Ata savunma federasyonunun da bir ilk muhteşem organizasyonla,Çatalca Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleşecek. Ata savunma sanatı minik yıldız ümitler Türkiye şampiyonası15- 16 Haziran Cumartesi -Pazar günü Çatalca ilçemizde yapılacak.Bende Ata ilçe başkanı olarak Çatalca Belediye Başkanımız sayın Cem kara’ya, şampiyonayı Çatalca da yapacağımızı kendilerinin bizlere yardımcı olmasını istediğimizde, eğitimci başkanımız hiç düşünmeden eğitim adına, spor adına ben her zaman yanınızdayım. 

Yaklaşık 2 aydır hazırlıklarını yaptığımız şampiyonanın son gününe geldik, bu bir tarih çünkü Çatalca tarihinde hiç bir spor dalında Türkiye şampiyonası olmamıştır. Sevgili sporcu kardeşlerimiz velilerimiz Çatalca’mız İstanbul’un  yüz ölçümü olarak en büyük ilçesidir, ve en temiz ilçesidir doğasıyla parklarıyla her şeyin organik yetiştiği Çatalca’mızda, Ata şampiyonasının ilk Türkiye şampiyonasıolmasından dolayı, Çatalca da herkes heyecanla bu şampiyonayı bekliyor, hepiniz hoş geldiniz.
                                                       
  TABİKİ KOLAY OLMADI
Bu şampiyonayı Çatalca’da yapmamız hiç kolay olmadı. bu fikri Konya Ilgın Belediye Başkanımız yapacaktı, bende Atanın Çatalca ilçe başkanı olarak dedim ki, bu ilk şampiyona neden Çatalca’da olmasın ve ilk söylediğimde kimse inanamadı, yok ya Çatalca’da kimse sahip çıkmaz. Tamam derler sonrada yarı yolda kalırsın Sayın  hocam dediler bana, daha önce karateyi yapacaktın seni yarı yolda bıraktılar. Bir kere itibar kayıp etmişiz insanlar haklı  şöyle ki geçen yıl uluslar arası, karate turnuvasının  birini Çatalca’ya alacaktım, her şey tamam koskoca  Çatalca Kaymakamı tamam yapın ne gerekirse yaparız. Bizde her şeyi ayarladık Sayın kaymakam her şey tamam  şu kadar tutuyor, şu tarihte duyurduk tamam birden durdu para yok yapamayız donduk kaldık…

Mahcup bir şekilde  arkadaşları aradım, kusura bakmayın tabiî ki rezil olduk. Gel de derdini anlat sonra ne oldu? para yok diyen kaymakam 2 gün sonra  Çatalca spora on bin TL yardım yaptığını  okuyunca, insan art niyet arıyor. Tabiî ki işte bundan dolayı herkes temkinliydi, Çatalca’da olmaz  ama yanılmışlardı belki haklılardı öncesi vardı ama ben Cem Kara’nın sözüne inandım, hiç ama  hiç şüphe duymadım çünkü halkına yalan söylemeyen bir başkan eğitim camiasından gelmiş birisi, zaten yalan söylemez.

İşte sevgili arkadaşlar daha önce böyle bir sorun yaşadığım için herkes haklıydı, tereddüt etmekte. Dedim ya Cem başkanın sözü bizim için senetten daha önemliydi, buda bazı atanmışlara kapak olsun herkes haddini bilsin, herkesi 15- 16’ sında İ.T.O. çok programlı  lisesine bekliyorum. Haydi Türkiye’m Çatalca’ya.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi