CEM BAŞKAN HIZLI BAŞLADI

Dün belediyeye gittim oda ne her taraf şantiye halinde, belediye binası sil baştan yenileniyor. 2 Dönem Cem başkan gerçekten meslektaşları arasında en hızlısı çıktı.. Malumunuz seçimler yeni bitti, bakıyorum da diğer belediyeler hala çiçek kabulünde,Cem başkan farklı 1 hafta tebrikleri kabul eden başkan, sanki 1 ay sonra seçim varmışçasına çalışan başkan daha hızlı başladı. Önce birim amirlerini değiştirdi, müdürlüklerde değişiklik yapan başkan, ben önemli değişikliği  belediye başkan yardımcılığında yaptı.

Fehmi bey başkan yardımcısı  olurken bir diğer başkan yardımcısı Cengiz Uçar oldu. Fehmi başkanı herkes tanıyor geçmiş dönemden ama Cengiz başkanı pek az kişi tanıyor, ama ben 15 yıldır tanırım.

Çok isabetli oldu Cengiz Uçarın belediye başkan yardımcısı olması, efendiliğine dürüstlüğüne kefilim pırlanta gibi adam.  Erhan başkan, Ufuk başkan, Fehmi başkan, Cengi başkan gibi isabetli olmuştur. Başkanların bir özelliği var bilin bakalım, Cem başkanı da içerken hiç görmedim ama, belediye başkan yardımcılarının hiç birinin sigara içmemesi benim için çok önemli… Sigaraya karşı biri olarak kendilerini tebrik ederim. Araştırdım İstanbul’da tek belediye Çatalca belediyesi, bütün belediye başkan yardımcıları sigara denen illeti içmiyor.

Bunu bana çarşıda halk arasında muhabbet arasında söylediler, tarihi bir olay gelmiş geçmiş  belediye başkanı dahil başkan yardımcılarını saymaya başladık, yok böyle bir şey herkes sigara içermiş. Cem başkan farkında olmadan rekor kırmıştır.Sigara içmedikleri için bütün belediye başkan yardımcılarını halkımıza örnek davranışlarından dolayı kutlarım.
 
Çatalca halkının Cem başkandan talebi hamam önü mevkiindeki esnaflar diyorlar ki Cumartesi – Pazar ilçemize binlerce piknikçi geliyor biz bunlardan yeterince faydalanamıyoruz. Çatalca’nın  hemen girişinden  sağ tarafa çevre yolu var piknikçilerin hepsi burayı kullanıyor, oysa belediyemizin katkılarıyla girişteki anıtın oraya tanıtıcı afişler asarak, gelen piknikçileri ilçemizin merkezine teşvik ederek esnafımızdan alış verişini yaparak piknik alanlarına gitseler daha iyi olur, yani binlerce araç binlerce piknikçiden esnafımız yeterince faydalanamıyor.

Bence de esnaf haklı, ben İsmail İp başkanın döneminde yazmıştım, Cumartesi -Pazar günleri çevre yolunu yalnızca kamyonlara açacaksın.Özel araçla gelenleri şehir merkezine teşvik ederek bir şekilde gelen piknikçilerden hem esnafımız faydalanır, hem de ilçemizi yakından tanırlar akşam dönüşte çevre yolunu mecburi istikamet olarak vereceksin. Trafikte aksamaz bu sistem denenirse bence piknikçiler her türlü ihtiyacını Çatalcalı esnafsımızdan alır, o zamanları Sayın İsmail İp çokta güzel olur demişti.Nedense uygulamaya koymadı Cem başkan bence dikkate almalı almalı ki Çatalca kazansın Çatalca halkı kazansın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi