Cem Kara”nın Sırrı Çözüldü

5 Ay önce yazmıştım Cem Kara”nın sırrı ne? diye o sır 2 Nisan 2013 Cem Kara hesap veriyor halk toplantısında. Nihayet sır çözüldü. 5 Ay önce halka sormuştum Cem Kara başarılı mı nasıl buluyorsunuz?  Herkesin ortak kanısı Çatalca küçük bir ilçe arkadaş anlamıyoruz bu başkan bu işin altından nasıl kalkıyor anlamış değiliz. Cem Kara CHP den aday oldu ve ezici bir çoğunlukla başkan seçildi. Ama iktidar partisinin CHP’li Belediye Başkanlarına yaptığı baskı malum olmasına rağmen bu başkan adeta 7-24 müfettiş denetiminde olmasına rağmen bu kadar başarılı nasıl oluyor anlamış değiliz diyor halk. Evet bende zaten demiştim Cem Kara”nın sırrı ne diye 2 Nisan’daki toplantıda anlaşıldı ki, Cem Kara”nın sırrı halkına yalan söylemediği ve bunu da hesap sorun toplantısında anlattığı sunumla yaptığı hizmetle kanıtladı.

 Zaten kendine güvenmesi ben buradayım, bana hesap sorun istediğiniz soruyu sorun dediği anda ben orada ne düşündüm biliyor musunuz? İşte demokrasi bu, keşke diğer başkanlar ve başbakanlar halkına böyle hesap verse, ülkemizde her şey yolunda gider. Bu cesareti gösterecek siyasetçi şimdi yok herkes yandaş, sırdaş, cemaatçi tutturup gidiyor. Kim kime hesap verir zaten son yaptığım araştırma da bugün seçim olması halinde kim kazanır?  Cem Kara %80 CHP %70 yani Cem Kara son 6 aydır partisinin önüne geçmiş vaziyette. Hal böyleyken bugün seçim olsa Cem Kara alır.  Sebebi ise; dürüst, halkına yalan söylemiyor, personeli tarafından çok seviliyor, havalı değil tam bir halk adamı. 

Çatalca Esenyurt Olmayacak                    
Bir gazeteci arkadaş 10 yıl sonraki Çatalca”yı nasıl hayal ediyorsunuz  Sn. Başkanım diye sordu? Cem Kara:” arkadaşlar şunu iyi bilin ki Çatalca asla bir Esenyurt  gibi olmayacak, yani gökdelenler dikip Çatalca’mızın bakir yapısını asla bozmayacağız. Bunu herkes bilsin Çatalca yüz ölçümü olarak İstanbul”un en büyük ilçesi,  nüfus olarak en küçük ilçesiyiz ama ilçemizin güzelliklerini hiç kimseye bozdurmayacağız. Çatalcalılar rahat olsun biz Çatalcalıların, gençlerimizin geleceği için Çatalca”yı en güzel şekilde gerek turizm açısından gerekse ekonomik bakımdan elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz her şey Çatalca için” dedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi