Avcılar Belediyesi 2016 Yılı Bütçesi Onaylandı

Avcılar Belediyesi 2016 Yılı Bütçesi Onaylandı
Avcılar Belediye Meclisi, 2016 mali yılı bütçesi ile performans programını onayladı.

Avcılar Belediyesi 2016 mali yılı bütçesi ve iki yılın gelir ve gider tahmini ile ilgili teklif, Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Meclisin Ekim ayı olağan toplantısında 2016 yılı tahmini bütçesi 296 milyon 750 bin TL olarak kabul edildi. Bütçeden en büyük payı Fen İşleri Müdürlüğü aldı.


Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak başkanlığında yapılan Meclis Toplantısı grupların bütçe hakkındaki değerlendirmeleriyle başladı. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak da 2016 mali bütçesi ile belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Meclis toplantısında daha sonra plan ve bütçe komisyonunun hazırladığı 2016 yılı mali bütçe inceleme raporları maddeler halinde okunarak oylamaya sunuldu. Toplantı da 2016 yılı tahmini gider bütçesi 296 Milyon 750 Bin TL olarak oy çokluğu ile kabul edildi.


Bütçe görüşmelerini değerlendiren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, şeffaf ve hesap verilebilirlik ilkesiyle “Demokratik ve Sosyal Yerel Yönetim” anlayışıyla Avcılar halkına en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini belirterek, “Mustafa Kemal Atatürk ‘Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir’ demiştir, Avcılar Belediyesi de ‘Avcılar da kimsesizlerin kimsesidir’. Avcılar Belediyesi Avcılar halkının hak ettiği hizmetleri sunma adına çalışmalarını en iyi şekilde sürdürmeye devam edecektir. Değerli meclis üyelerimize, performans programı ve bütçenin hazırlanmasında çalışma yapan komisyon üyelerimiz ile katkı sunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, bütçemizin Avcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.