Bahçehirliler Prestige Mall’da Buluştu!

Bahçehirliler Prestige Mall’da Buluştu!
2007 yılında hizmete giren ve 29 Ekim 2010’da ziyaretçileriyle yeniden buluşan Prestige Mall Alışveriş Merkezi, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın katıldığı törenle 16 Aralık 2010 tarihinde resmi açılışını gerçekleştirdi. Alışveriş ve eğlenceyi
Ünlü markaların defileleri eşliğinde ve Cinemax Sinemaları’nda gerçekleşen 3D sinema gösteriminin yer aldığı muhteşem bir törenle açılan Prestige Mall; 18 – 19 Aralık açılış günleri kapsamında da pek çok farklı etkinlik ile ziyaretçilerine keyifli bir haftasonu yaşatacak.

İlk açıldığı günden bu yana Bahçeşehir’in havasını değiştiren alışveriş merkezi, ziyaretçilerinden yine tam not aldı.

Bahçeşehir bölgesindeki tek alışveriş merkezi olan Prestige Mall’un çatısı altında yerli ve yabancı pek çok markanın bulunduğu 50’den fazla mağaza yer alıyor. Dünyaca ünlü markaların ve şık restaurantların yanı sıra vizyon filmlerini yüksek ses ve görüntü kalitesiyle izlemek isteyenler için Cinemax Sinemaları yeni bir alternatif sunuyor. Tüm bunlarla birlikte ziyaretçiler PrestigeMall’da yer alan Onur Hipermarket, İpekyol, Mango, W Collection, Vakko, Desa, Koton, U.S. Polo Assn, Mudo, Gant, Nike, Diesel, Jeanslab, Only, Jack & Jones, SPX, Tekin Acar, The Body Shop, Clarie’s, Steve Madden, İnci, Vingi, Gloria Jeans, Burger King, Sbarro, Popeyes, Siemens, MikasaMoor, D&R, Joker Maxi Toys, EmporioJunior, Mayoral, Kanyon Optik, Laura Baresse, First Shoes, Fix Silver, Bek Tobacco, Armağan Eczanesi, Hair Design Station gibi Dünya’nın ve Türkiye’nin seçkin markalarının oluşturduğu alışveriş yelpazesine kavuşuyor.

 

Butik alışveriş merkezi konseptinin en güzel örneğini sunan Prestige Mall’da yer alan Krunch Restaurant ve Jimmy Joker Café, zengin mönüleri, leziz tatları ve muhteşem gölet manzarasıyla alışveriş yorgunluğunuzu atabileceğiniz, özel kutlama ve toplantılarınızda tercih edebileceğiniz  mekan seçenekleri arasında yer alıyor.

 

Prestige MALL yılın 365 günü, yenilikler ve sürprizlerle ziyaretçilerine benzersiz kalitesini sunmaya devam edecek.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.