Celaila SAK GRUP’a geçti…

Celaila SAK GRUP’a geçti…
Mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi’ne ait olan ve Celaliye’de bulunan Celaila Restaurant ihalesini SAK GRUP aldı. Sak Grup burasını Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Tesisi olarak 3 yıl boyunca işletecek.
Celaila SAK GRUP’a geçti…
Mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi’ne ait olan ve Celaliye’de bulunan Celaila Restaurant ihalesini SAK GRUP aldı. Sak Grup burasını Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Tesisi olarak 3 yıl boyunca işletecek.
SAK GRUP işletme koordinatörü Hülya Karagülmez ve yönetim kadrosundan Bilal Yılmaz, yaptıkları basın toplantısıyla yeni tesisi basın mensuplarına tanıttılar.
Hülya Karagülmez basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı; SAK Grup Cevdet Çar ve Metin Çar önderliğinde kurulmuş kardeşler şirketidir.    Ülke ekonomisine; üretkenliği ve istihtam yaratarak katkı sunan SAK GRUP, gıda sektörüne de beş yıldızlı kalite getirecek. Amaç olarak; Türkiye ve insanımıza kazanım olgusunu ön planda tutan bir anlayışa sahiptir. SAK Grup olarak; turizm, ithalat, ihracat, inşaat, güvenlik ve gıda sektöründe hizmet vermektedir. Çalışma alanındaki dallarda üretkenliği ve istihdam oluşturmayı benimseyen SAK Grup, gıda işletmeciliğine beş yıldızlı kaliteyi getirmek amacındadır. Bu anlayışla Celaliye’de bulunan Celaila’yı bundan sonra SAK GRUP işletecektir. Her zaman; bilgili, deneyimli ve donanımlı kişilerden oluşan bir ekiple çalışmayı tercih eden SAK GRUP, aynı titizliği Celaila’ da da göstermektedir.       
Celaila nasıl çalışacak!
Celaila; bir taraftan E-5’e cephe ,diğer taraftan da denize sıfır konumunda. Kışın 350-400 kişilik kapalı, yazın ise 600 kişiye hitap edecek açık alana sahip. İşletmede: Restaurant, mangalbaşı, havuzbaşı olmak üzere üç ayrı hizmet alanı mevcut. Mangalbaşında; müşteri isterse; beğendiği balık ve et çeşidini mangalda kendi pişirip, bir taraftan da içeceğini yudumlayarak mangal keyfini yaşarken, fasıl grubunun da nağme nağme şarkılarını dinleyecek. Dilerse de; pişirme işlemini görevli elemanlarmız yapacak.
Restaurant bölümünde ise; alışılmış restaurantçılığın dışında beş yıldızlı hizmet verilecek. Hele yazın; havuzbaşının tadı bir başka olacak. Müşteri; havuzda yüzmenin keyfini yaşarken, dilerse de şezlong üzerinde içkisini yudumlayacak. Kuşkusuz ki; yemek, içmek kadar müzik de çok önemli. Boşuna ‘müzik; ruhun gıdası dır ‘dememişler. Mangalbaşı nda; hafta içinde fasıl müziği devam ederken, hafta sonları da Restaurant’ta canlı müzik sunulacak. Kimi zaman ve özel günlerde ise, özel programlar yapılacak. İşletmemiz; her türlü özel günlere; düğün, nişan ve toplantılara da açık olacak. Bu tür etkinliklerde; müşterinin isteğine göre organize yapılacak.(süsleme, sandalye giydirme, sanatçı temini.) Hafta içi; normal kahvaltı, hafta sonları da; açık büfe kahvaltı verilecek. Özel günlerin ilk programını da,’ Sevgililer Günü’ nedeniyle 12 Şubat günü, Aylin Çoşkun’la başlanacak. İlkemiz; güler yüz, kaliteli ürün, beş yıldızlı hızmettir…
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.