Dolar düşüşünü sürdürüyor! İşte son durum

Dolar düşüşünü sürdürüyor! İşte son durum
Dolar/TL, güne düşüşle başlamasının ardından 5,76 seviyelerinde dengelendi. Aynı dakikalarda euro 6,57'den, sterlin ise 7,31'den işlem görüyor.
Dün 5,76-5,79 bandında hareket eden ve düşüşünü 4. güne taşıyan dolar/TL, günü yüzde 0,05 değer kaybıyla 5,77'den tamamladı. Dolar/TL, bugüne düşüşle başlamasının ardından saat 09.40 itibarıyla dünkü kapanış seviyesine göre yüzde 0,06 azalışla 5,76 seviyelerinden alıcı buluyor.

EURO VE STERLİN NE KADAR?
Aynı dakikalarda euro/TL dünkü kapanışın hafif altında 6,57, sterlin/TL ise yüzde 0,05 yükselişle 7,31 seviyelerinden işlem görüyor.

PİYASALAR VERİ GÜNDEMİNE ODAKLANDI
Analistler, bugün Japonya'nın Osaka kentinde başlayan G20 Liderler Zirvesi'nden gelecek haber akışının piyasaların yönü açısından kritik önem taşıdığını belirterek, yurt içinde dış ticaret istatistikleri ile uluslararası rezervler ve döviz likiditesinin, yurt dışında ise Euro Bölgesi'nde enflasyon, İngiltere'de büyüme, ABD'de kişisel gelir ve harcamalar başta olmak üzere yoğun veri gündeminin takip edileceğini söyledi.

'DOLARDA 5,8350 DİRENÇ KONUMUNDA'
Teknik açıdan dolar/TL için 5,75'in desteğinin kırılması halinde 5,70'in gündeme geleceğini dile getiren analistler, 5,8350'nin direnç konumunda bulunduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.