MİD-POİNT GÖRÜCÜYE ÇIKTI

MİD-POİNT GÖRÜCÜYE ÇIKTI
CHP Beylikdüzü ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu sahibi olduğu İMAMAOĞLU İNŞAAT firmasına ait MİD-POİNT Projesinin yoğun tanıtımı katılımla gerçekleşti.
BEYLİKDÜZÜNDE RENKLİ AÇILIŞ
 
 
Beylikdüzü Adnan Kahveci mahallesindeki proje merkezinde yapılan açılış ve tanıtım törenine iş, sanat ve siyaset çevrelerinden bir çok tanınmış isim katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Ekrem İmamoğlu projelerinde sadece insan odaklı hedeflerinin bulu duğunu belirterek şunları söyledi. “biz tüm projelerimizde pay sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak uygulamalara öncelik verdik. Umuyorum bundan sonra da bizimle birlikte hayatı paylaşmak isteyen lerle bir arada oluruz” Dedi.
Ödül Töreni
Mid Poid projesinin açılış kurdele kesimi sonrasında proje mühendislerine plaket verildi.
Plaketlerini veren CHP 3. Bölge Milletvekili Faik Tunay ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Projede emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Yoğun katılım
Açılış törenine katılanlar arasında Sanatçı Volkan Konak, CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, ANAP Döneminde Devlet Bakanlınlığı yapan Eyüp Aşık, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Büyükçekmece Belediye Başkaı Yusuf Uzun, CHP İstanbul eski İl Başkanı Berhan Şimşek CHP eski Milletvekili Rıdvan Budak ve çok sayıda İl genel Meclisi ve belediye Meclisi üyesinin yanı sıra kalabalık bir da davetli topluluğu katıldı.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum