Tatlısan Baklavacısı Ünlü İsimlerin Katılımıyla Açıldı

Tatlısan Baklavacısı Ünlü İsimlerin Katılımıyla Açıldı
Baklavacılıktan sonra yeni ismiyle pastacılık sektöründe de faaliyet göstermeye başlayan Tatlısan Anteplioğlu’nun ilk şubesi pek çok ünlü ismin katılımıyla Esenyurt’ta açıldı.

Baklavacılıktan sonra yeni ismiyle pastacılık sektöründe de faaliyet göstermeye başlayan Tatlısan Anteplioğlu'nun ilk şubesi pek çok ünlü ismin katılımıyla Esenyurt'ta açıldı.

Yeni ismiyle baklavacılığın yanı sıra pastacılık alanında da faaliyet göstermeye başlayan Tatlısan Anteplioğlu Baklavaları'nın ilk şubesi Esenyurt'ta açıldı. Fabrika satış şubesi olarak hizmet verecek olan şubenin açılışına Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gazanfer Karakaş ile Cengiz Kurtoğlu, Songül Karlı, Latif Doğan, Devran İskender gibi ünlü isimler katıldı. Pastanenin yanı sıra kafe olarak da hizmet verecek Tatlısan Anteplioğlu'nun açılışını Küçükçekmece eski Belediye Başkanı Aziz Yeniay yaptı.

Baklavacılığın baba mesleği olduğunu söyleyen Tatlısan Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yüce, 1983'den beri bu mesleğini yaptığını ve İstanbul'a baklavacı olarak geldiğini söyledi. İhtiyaç olduğu için pasta sektörüne de girmek istediklerini ifade eden Yüce, "İstanbul genelinde farklı bir isim altında 11 tane daha şubemiz var. Tatlısan olarak çıtayı biraz daha yükseltmek, ürünlerimizi çeşitlendirmek ve kalitesiyle yüksek kesimlere hitap etmek istedik" diye konuştu. Ürünler kaliteli olunca fiyatlarda da artış olduğunu dile getiren Yüce, "Bu şirket artık dost şirketidir, dost yeridir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.