Türk Henkel Bayiler Toplantısı

Türk Henkel Bayiler Toplantısı
Yapı kimyasalları ve yapıştırıcı sektörünün kalbi Bodrum’daki Türk Henkel toplantısında attı

Türk Henkel Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcılar Bölümü, 1. Bodrum Buluşması’nda bayi ve müşterileri ile bir araya geldi.

 

Bodrum, Henkel Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcılar Bölümü’nü bayii ve müşterileri ile bir araya getiren, önemli bir sektörel toplantıya ev sahipliği yaptı. Henkel’in, Karyalı Pazarlama ile düzenlediği 1. Bodrum Buluşması’na bölgedeki 13 bayisi, profesyonel müşterileri ve sektör profesyonelleri katıldı.

 

Türk Henkel ve Karyalı Pazarlama yöneticilerinin konuşmacı olarak yer aldıkları toplantıda, Henkel Yapı Kimyasalları ile Karyalı Pazarlama arasındaki distribütörlük anlaşması ve stratejik işbirliği de duyuruldu. Karyalı Pazarlama, 2011 yılından itibaren Bodrum- Milas bölgesinde Henkel Yapı Kimyasalları ürünlerinin ana dağıtıcısı olarak faaliyet gösterecek.

 

Bodrum’daki yapı kimyasalları ve yapıştırıcı sektörünü bir araya getiren bayii toplantısında  Türk Henkel yöneticileri, kuruluşun pazardaki güçlü konumu, sunduğu yenilikler, hedefleri ve vizyonuna ilişkin bilgiler de verdi. Toplantı kapsamında ayrıca ustalara ve uygulamacılara yönelik bir ürün semineri düzenlendi. Seminere yaklaşık 50 kişi katıldı. Henkel’in seramik uygulama ve su yalıtım ürünleri ile beraber Henkel Profi Club hediye programının tanıtıldığı ve ürün broşürlerinin dağıtıldığı seminer, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Henkel Profi Club, bayii ve perakendecilerin aldıkları ve sattıkları ürünlerle hediye puanı kazandıkları bir üyelik sistemi. Henkel Profi Club’a üye olan bayii,  perakendeci ve kullanıcılar sektörel fuar ve konferanslara, kültürel ve mesleki gelişim etkinliklerine de özel koşullarda katılabiliyorlar.

 

Henkel, 75 yılı aşkın süredir yapı tekniği ve profesyonel yapıştırma alanlarında yenilikçi, kaliteli ve yüksek uzmanlık seviyesine sahip ürünler sunuyor. Henkel Yapı Kimyasalları Ceresit ve Thomsit markaları altında su ve ısı yalıtımı, zemin tekniği, seramik uygulama ürünleri, dolgu ve yapıştırma mastikleri ve köpükleri alanlarında profesyoneller için kaliteli ve garantili çözümler sağlıyor.

 Rakamlarla Henkel

 

Henkel, 130 yılı aşkın süredir, insanların yaşamlarını daha kolay, daha iyi ve daha güzel hale getiren marka ve teknolojileriyle lider bir firmadır. Henkel, güçlü marka ve teknolojilerle üç iş alanında faaliyet göstermektedir: Çamaşır ve Ev Bakım ürünleri, Kozmetik/Kişisel Bakım ve Yapıştırıcı Teknolojileri ve “Fortune Global 500” listesindeki şirketler arasında yer almaktadır. Tüm dünyada 50.000’den fazla çalışanı bulunan Henkel 2009 mali yılında, 13,573 milyar Euro’luk satış ve 1,364 milyar Euro’luk faaliyet karı gerçekleştirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum