Vergi Haftası buluşması

Vergi Haftası buluşması
Vergi Haftası’nı kutlayan Büyükçekmece Vergi Dairesi’nden Mali Müşavirlere ziyaret
Büyükçekmece Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Rıfat Yıldırım, 22. Vergi Haftası nedeniyle Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Büyükçekmece Şubesi’ne nezaket ziyareti gerçekleştirerek Şube Başkanı Togay Çoban ve yöneticileriyle fikir alışverişinde bulundu.
 
22. Vergi Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler ve ziyaretlere imza atan Büyükçekmece Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Rıfat Yıldırım, Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Büyükçekmece Şubesi’nin Esenyurt’taki merkezine bir nezaket ziyareti yaptı. Müdür Yardımcıları Hilal Karaağaç, Selami Türkyılmaz ve İbrahim Özduran’ın da katıldığı ziyarette  Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Büyükçekmece Şube Başkanı Togay Çoban ve yöneticilerle fikir alışverişinde bulunan Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Rıfat Yıldırım, mali müşavirlerin karşılaştıkları mesleki problemler ve önerileri dinledi.
Ziyareti Vergi Haftası çerçevesinde yaptıklarını belirten Yıldırım, benzer ziyaretlerin hafta boyunca devam edeceğini söyledi. Hafta nedeniyle ilköğretim öğrencilerini müdürlükte ağırladıklarını belirten Yıldırım, ayrıca uzun yıllar mükellef olan ve vergilerini düzenli ödeyen kurumlara ve esnaflara da ziyaretler yapacaklarını belirtti.
Mehmet Rıfat Yıldırım ile yardımcılarının ziyaretinden dolayı memnun kaldıklarını bildiren Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Büyükçekmece Şube Başkanı Togay Çoban ise, hızla gelişen ve büyüyen bir meslek kuruluşu olduklarını vurgulayarak, “Türkiye ekonomisine yön veren, mükellefle maliye arasında köprü vazifesi gören bir mesleğin mensuplarıyız. Bugün burada sizleri ağırlamaktan dolayı da çok memnunuz, nazik ziyaretiniz için tüm meslektaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
  Daha sonra söz alan diğer meslek mensupları ise, Müdür Mehmet Rıfat Yıldırım’dan mükelleflere kredi kartı ile ödeme yapma imkanı sağlanması önerisinde bulundular. Mali mişavirler, böyle bir uygulama halinde vergi ödemesi konusunda yüksek verim alınabileceğini belirttiler.
 
Torba Yasa’yı anlatacaklar
Bu arada Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Büyükçekmece Şubesi, Pazartesi günü Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde, bir süre önce meclisten geçen ve işçi örgütleri ve sendikalardan büyük tepki çeken Torba Yasa’nın içeriğinin konuşulacağı bir panel düzenleyecek. Satt 12.30’da başlayacak panel 17.00’a kdar sürecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.