EN BAŞARILI BAŞKAN KİM?

Tahmin etiğiniz gibi değil biliyorum ilk aklınıza gelen belediye başkanlarıdır ama öyle değil ,hep siyasetçileri yazacak değiliz malumunuz bende sporcuyum kulüp başkanıyım, doğal olarak ta 
bugün sizlere spor camiasının en başarılı federasyon başkanlarını araştırdım. Bütün hepsini didik didik taradım gururla söylüyorum ülkemizin en başarılı federasyonu karatedir nasıl mı? 
 
Mevcut federasyon başkanımız 2009 yılı Nisan ayından beri görevde, bütün federasyonları araştırmama rağmen, yinede spor genel müdürlüğüne sordum en başarılı spor federasyonlarının içinde en çok madalya alan federasyon hangisi? Tabi ki karate dediler Türkiye’nin yüz akı karatedir.

Federasyon başkanımızı ve ekibini kutlarım. 2009 yılından beri 5 dünya şampiyonluğu,  2 Akdeniz olimpiyat şampiyonluğu yanlış okumadınız hepsi altın madalya öyle 2. ve üçüncü takım halindekiler hariç, ebetteki bu derecelerde gururumuz ama, saymaya kalksam köşe yazıma sığmaz bu gurur hepimizin geçen gün federasyon başkanımızla röportaj yaptım.

Sayın  başkan karate sporumuz şu anda dünya klasmanında ne durumda? başkan dedi ki dünyada 1 numarayız, en son örneğimiz Avrupa şampiyonasında yaptığımız derecelere bakılırsa,  karate camiası olarak çok büyük başarılara imza attık. Serap ve Enesin Avrupa şampiyonu olması ayrıca bir gururumuz, birde en önemlisi oylama sonucu Serap ve Enesin Avrupa da en iyi sporcu seçilmesi, bu şahsen ülkem için bir gurur vesilesi olduğunu belirtmek isterim. 

Tabiî ki başarı tek taraflı olmuyor eğitim kadromuz çok iyi teknik ekibimde mükemmel,  böyle olunca da başarı geliyor. Ben bir federasyon başkanı olarak sporcularımızı ve teknik ekibimi kutlarım.



 Sevgili okuyucularım bu başarılar kolay olmuyor bende işin içindeyim, öncelikle ailelere çok teşekkür ederim. Çocuklarını spora gönderdikleri için hangi spor dalı olursa olsun önce çocuğun istemesi, velisinin desteği hocasının bilgi ve sevgisi olduktan sonra başarı zaten kendiliğinden gelir.

Örnek verelim karate federasyonunun eğitim kadrosu o kadar mükemmel ki anlatamam, her bir hocamız birer psikolog birer baba gibi sevgi ve şefkat çerçevesinde, o kadar güzel seminerler veriyorlar ki hayran kalırsınız. Teknik eğitim kurulu başkanımız Şensey Hakan Alpay var ekibiyle mükemmel eğitim veriyorlar. Cengiz Deniz hocamız var Adnan Şamdan hocamız var Süleyman Orhan hocamız var.

İsmini sayamadığım diğer hocalarımız çok donanımlı üstün yetenek ve teknik kapasiteye sahipler. Böyle olunca da ülkemizin en başarılı spor dalı karate oluyor bundan sonrada olacak hepinize spor dolu günler diliyorum.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi