Daima sizin yanınızda olacağım

Daima sizin yanınızda olacağım
AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Togay Çoban’ın organize ettiği buluşmada Kars, Ardahan ve Iğdır kanaat önderleri AK Parti belediye başkan adayı Hamit Öncü ile bir araya geldi.

AK Parti Esenyurt Belediye Başkanı Adayı Hamit Öncü; Kars, Ardahan, Iğdırlı kanaat önderleriyle bir araya geldi. Öncü, “Sizlere söz veriyorum sürekli halkın içerisinde bulunacak belediye başkanı olacağım. Her yöreden isimlerle liste yapıp herkesi kucaklayacağız” dedi

 

 


AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Togay Çoban’ın organize ettiği buluşmada Kars, Ardahan ve Iğdır kanaat önderleri AK Parti belediye başkan adayı Hamit Öncü ile bir araya geldi.
Esenkent Mahallesi’nde bulunan Hasırlı Restaurant'ta gerçekleşen buluşmaya çok sayıda Kars, Ardahan ve Iğdırlı kanaat önderi, iş adamı, STK başkanı, mahalle muhtarı ve esnaflar katıldı.

Hepinize teşekkür ediyorum
Toplantıda konuşan Togay Çoban, “Milletvekilliği seçimlerinde ve öncesinde gerçekleşen seçimlerde, belediye başkan aday adaylı sürecinde her daim yanımızda oldunuz. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. İlçe başkanım Harun Özer’e teşekkür ediyorum. Tüm aday adaylarımızı teşkilatımızla bir araya getirerek kendilerini anlatma fırsatı sağladı. Tüm aday adayı arkadaşlarımız adayımız kim olursa ona destek sözü verdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Hocamız Hamit Öncü’yü aday olarak gösterdi. Bundan sonra bize düşen Kars, Ardahan ve Iğdırlı olarak Hamit hocamıza sahip çıkmak ve belediyeye AK Parti bayrağını dikmek olmalıdır” dedi.

Hep destek tam destek
Çoban'ın ardından söz alan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer de, “1990 yıllarından beri bu kentte yaşıyorum. Geçmişte minibüsçülük yapan biri olarak Ardahanlı, Karslılarla çok güzel dostluklar kurdum. Ticarette ve siyasette çok birlikteliklerimiz oldu. Çok kıymetli ve başarılı dostlarım oldu. Aday adaylığı müracaatında en çok Kars, Ardahan adaylarımızın vardı. Kimseyi kırmadan tüm aday adaylarımıza eşit mesafede durarak süreci yürüttük. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Hamit Öncü hocamızı aday olarak gönderdi. Samimi, partili, dava adamı ve belediye başkanlığı tecrübesi olan bir insan. İçimizden biri olarak atanması gerçekten heyecan yarattı, teveccüh var. 10 gündür çok güzel programlar yapıyoruz. Aday adaylarımızın tamamına yakını içimizden biri olursa gece gündüz çalışacağız sözü vermişti. Bu süreci aday adaylarımız, meclis üyelerimiz ve meclis üyesi adaylarımızla birlik ve beraberlik içerisinde sürdüreceğiz” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 

Burada olmak onur verici
Anlattığı yaşanmış hikayelerle Kars, Ardahan ve Iğdırlıları mest eden AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü konuşmasında, “Bir sanayiciye Kıraç Belediye Başkanı iken bir okul yaptırtmıştık. Bana dostum derdi hocam ben herkese dostum demem. Dost kelimesi çok ağır bir kelimedir. Bugün burada da çok değerli dostlarımı görüyorum. Biz bir aileyiz, biz kardeşiz. Bu kardeşiniz içinizden biri. Öyle güzel ve çalışkan bir ilçe başkanımız var ki Esenyurt’ta işimizi oldukça kolaylaştırıyor. Yine Karslı, Ardahanlı ve Iğdırlı meclis üyelerimiz ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle gerçekten güzel işler çıkarıyoruz. Kıraç’ta yaşadığımız seçimde sizlerin çok desteğini gördüm. İnşallah hep birlikte Esenyurt Belediyesini AK Parti ailesine katacağız. Sizlere söz veriyorum sürekli halkın içerisinde bulunacak belediye başkanı olacağım. Her yöreden isimlerle liste yapıp herkesi kucaklayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.