Ekmeğimizi bölüşürüz

Ekmeğimizi bölüşürüz
Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Metin Yazar öncülüğünde bu yıl ilki gerçekleştirilen piknik şöleni Gülbahçe Mesire Alanı'nda gerçekleşti.

İlçe Başkanı Yazar ve yönetim kurulu üyeleri piknikte misafirleri için kuzu çevirdi. Katılımın oldukça yoğun olması ve ilgi gösterilmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Metin Yazar, “Kıymetli partili arkadaşlarım, oldukça yoğun bir seçim kampanyası gerçekleştirdik. Sizlerin verdiği emek ve özveri bizim için çok kıymetlidir.

Bu anlamıyla hep birlikte olalım ve her geçen gün büyüyen ailemizle birlikte keyifli bir gün geçirelim istedik. Bilirsiniz bizim soframız Halil İbrahim sofrasıdır. Milliyetçi Hareket Partililer ekmeğini bölüşen ruha sahiptir. Gösterdiğiniz ilgi bizi hakikaten çok memnun etti. Hepinize yürekten teşekkür ediyoruz. Önümüzde yerel seçimler var.

Oldukça yoğun bir tempo içerisinde olacağımız yakındır. Liderimiz partimizin Genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle daha güçlü bir Türkiye olma yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bayram sonrası yerel seçim için start alacağımızın bilgisini sizlerle paylaşmak isterim. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.