Esenyurt Belediyesi’nden yüzyılın hamlesi!

Esenyurt Belediyesi’nden yüzyılın hamlesi!
Esenyurt Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü, Damga Gazetesi'nin abonelik sözleşmesini iptal ederek kırılması zor bir tasarruf rekoruna imza attı.

Esenyurt halkı, Esenyurt Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü’nün bu hamlesini coşku ile karşılarken; belediyenin bir sonraki hamlesinin elektrik aboneliğini iptal ederek gereksiz elektrik kullanımının önüne geçmek yönünde olabileceği tavsiye edildi

 

“Gazete alımı yapılmayacaktır.” 5 Ocak 2024 tarihinde Esenyurt Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü çalışanlarından Sultan Türkmen’e ait 0 536 8.. .. .3 numaralı cep telefonundan, DAMGA Gazetesi İstihbarat Şefi Barış Kış’ın cep telefonuna gönderilen mesajda şu ileti gönderildi: “Sn. Yetkili (Damga Gazetesi) - Malumunuz üzerine sizinle Abonelik Sözleşmemiz bulunmamaktadır. Abonelik Sözleşmesi yapılmadan gazete alımı yapılmayacaktır. Bu kapsam dışında gazete göndermemenizi ve gazete bedellerinin ödenmeyeceği konusunda bilgilenmenizi rica ederiz. Saygılarımızla…”
 

Basın müdürlüğü çalışanları duyursun yeterli!
Esenyurt halkı, Esenyurt Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü’nün bu hamlesini coşku ile karşılarken; belediyenin bir sonraki hamlesinin elektrik aboneliğini iptal ederek gereksiz elektrik kullanılmasının önüne geçilmesi önerildi. Vatandaşlar, İstanbul’un en çok okunan kent gazetesinin aboneliğine gerek olmadığını, buradan elde edilen tasarruf ile gerekirse yirmi kişiden fazla çalışanı olan, Esenyurt Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü çalışan sayısını daha da artırarak Esenyurt’a daha faydalı hizmetler sağlanacağını kaydettiler. Türkiye’nin en büyük ilçesinin basın yayın müdürlüğüne de zaten bu yakışırdı, sonuçta özgür ve tarafsız yayın organlarına artık kimsenin ihtiyacı yok, diyen vatandaşlar Metin Karakoç müdürlüğündeki Esenyurt Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü’ne başarı ödülü verilmesi gerektiğini ilettiler.
 

Bozkurt’u artık dünya tanıyor!
Esenyurt Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü’nün yaptığı basın çalışmaları ile Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u artık tüm dünyanın tanıdığı belediye başkanı yaptıklarını kaydeden Esenyurt halkı, Türkiye’nin en büyük ilçesi Esenyurt’u da ülkenin en çok yaşanması gereken ilçe olarak tercih edilen ve göz bebeği ilçesi haline getirdiklerini belirttiler. Esenyurt Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü’nün gazete aboneliğini iptal ederek çok önemli tasarruf tedbiri aldıklarını kaydeden vatandaşlar, nerden baksanız ayda beş bin lira ile yılda yaklaşık yüz bin liraya neler yapılmaz neler! Mesela Esenyurt’a olmayan deniz bile getirilir. Böylece Esenyurt denize doyar, kerizler de ilçeyi terk ederek Esenyurt çok daha yaşanası bir kent olur!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.