İbadethaneler Ramazan'a hazır

İbadethaneler Ramazan'a hazır
Esenyurt Belediyesi, ilçe genelinde yürütülen rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra ibadethaneleri de dip köşe temizledi.

Vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapabilmeleri için çalışan ekipler, program dâhilinde cami ve cemevlerine giderek hem cam, kapı, ayakkabılık ve diğer sosyal alanların temizliğini yaptı hem de halıları yıkadı. İlçedeki tüm cemevi ve camileri düzenli olarak temizleyen ekipler, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte de ibadethaneleri kılınacak ilk teravih namazına hazırladı.

Detaylı temizlik

Kartal Belediyesi de ilçedeki tüm ibadethanelerde temizlik çalışması başlattı. Özellikle Ramazan ayında insan yoğunluğunun arttığı ibadethaneler, ekipler tarafından gerçekleşen özverili temizlik çalışmaları sayesinde, hijyenik hale getiriliyor. Ekipler, cami ve cemevlerinin; ortak kullanım alanlarında, yüzey temasının olabileceği alanların tamamında ve ibadethanelerin dışında kalan bahçe alanlarında detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmalar sayesinde, Ramazan ayı ile birlikte insan yoğunluğunun arttığı ibadethaneler, vatandaşların kullanımına hazır hale getiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.