İhtiyaçlarını karşılıyoruz

İhtiyaçlarını karşılıyoruz
Esenyurt Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçe genelindeki hasta, engelli ve yaşlı vatandaşların tekerlekli sandalye ve hasta yatağı ihtiyaçlarının karşılandığı belirtildi

Esenyurt Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “Adresi belirlenen evleri tek tek ziyaret eden belediye ekipleri hasta yatağı ve tekerlekli sandalyeleri vatandaşların evlerine bırakarak, onların sorun, talep ve önerilerini de dinliyor. Bu hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür ediyor” ifadeleri kullanıldı. 


Hizmetlerin aralıksız devam edeceğini belirten Esenyurt Belediyesi personeli Yıldırım Acar, “Esenyurt Belediyesi olarak hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Başta vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını belirliyoruz, ondan sonra da ilçe genelinde dağıtımımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlar bizi görünce çok mutlu oluyorlar, bizleri çok güzel karşılıyorlar. Onları mutlu etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Bozkurt’a teşekkür

Belediyenin tekerlekli sandalye hizmetinden yararlanan Fesih Topdemir ise “Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür ederim. Gözümüzü yollarda bırakmıyor. Sorunlarımızı dinleyerek, o sorunlara çözümler buluyor. Bugün buraya belediye ekipleri geldi ve bana tekerlekli sandalye getirdiler. Bu durumdan çok memnun kaldım. Artık hayatım daha da kolaylaşacak” açıklamasını yaptı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.