Haberdar Gazetesi Esenyurt Önceliğimiz Gençlik ve Eğitim Projeleri

Önceliğimiz Gençlik ve Eğitim Projeleri

320 bin genç nüfusuyla Esenyurt’umuzun güçlü geleceğine inanıyor, gençlerimiz için hayata geçirdiğimiz projeleri paylaşmaya devam ediyoruz” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı Esenyurt Temsilciliği tarafından düzenlenen TÜGVA Aile İftarı programında konuşan Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, “17 aylık görev süremizde önceliğimizi gençlik ve eğitim olarak belirledik. 

Esenyurt Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi Davet Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programına Başkan Vekili Can Aksoy’un yanı sıra TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, TÜGVA İstanbul İl Temsilcisi Beytullah Çiçen, TÜGVA Esenyurt İlçe Temsilcisi Veysel Murat Özyavuz, ilçe protokolü, gençler ve aileleri katıldı. Gençler tarafından ilahi dinletisinin yapıldığı programda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edilerek oruçlar açıldı. 

“Gençliğimize Güveniyoruz”

Programda gençler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Vekili Can Aksoy, Esenyurt’un gençlerine güvendiklerini söyleyerek, “Yaklaşık 17 aylık görev süremizde önceliğimizi eğitim ve gençlik olarak belirledik. Önceki görevlerimden çok daha enerjik ve dinamik bir TÜGVA il ve ilçe yönetimiyle karşılaştım. TÜGVA, inovatif çalışmaları, yatay örgütlenmesi ve kurumsal yapısıyla erdemli ve olgun bir gençliğin yetişmesine katkı sağlıyor. Biz de Esenyurt olarak gençliğimize güveniyoruz. Kitap kafeler, yeni kütüphaneler, eğitim merkezleri ve spor alanları kuruyoruz. Okuma yazma kurslarında TÜGVA ile yaptığımız iş birliğinden de büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu iş birliğini artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. TÜGVA Esenyurt ve TÜGVA İstanbul, yükümüzü hafifleten ve bize enerji veren önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak her zaman yanımızda oldu. Bugün sizleri burada bir arada görmek beni çok mutlu etti” diye konuştu.

Programda konuşan TÜGVA Esenyurt İlçe Temsilcisi Veysel Murat Özyavuz ise Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy’a gençliğe verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, yapılan çalışmaların gençler için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *