Mehmet Mert

Mehmet Mert

Eyvah eyvah, iddiaya bak iddiaya!

Eyvah eyvah, iddiaya bak iddiaya!

Gazetecilik sınır tanımaz oldu.

İnternethaber yazarı ve sitenin sahibi Hadi Özışık’ın kardeşi Süleyman Özışık'tan çok ilginç iddia.

İşte Erdoğan'ın devrileceği tarih!

Diye bir yazı yazarak; "25 Mart'ta yani seçime günler kala yayınlanacak kaset Erdoğan için öldürücü darbe olacak. Bu kasetten sonra o koltukta istese dahi oturamayacak. Bu kaset Türkiye'de kıyametleri koparacak." İddialarında bulunan Özışık ‘eyvah eyvah’ dedirten cinsten bir yazı!

AKP-Cemaat savaşında, özellikle Cemaat'in sızdırdığı ses kayıtları gündemdeki sıcaklığını korurken, konuyla ilgili AKP'yi destekleyen İnternethaber sitesinden Süleyman Özışık o yazısının bir bölümde şöyle diyor:

"(...) Ancak herkesin inandığı, artık cemaat mensuplarının bile inkar edemediği bir gerçek var. O gerçek, yasal olmayan kasetlerin bizzat cemaatin eliyle servis edildiği. Çünkü eskiden gizlice yapılan bu iş artık herkesin gözü önünde yapılıyor. Cemaati savunan kesim, "Yakında piyasaya çıkacak kasetleri izleyince sokağa çıkacak yüzünüz kalmayacak" demekte beis görmüyor.

Geçtiğimiz yazıda tehdit unsuru olarak kullanılan bu kasetlerin içeriklerini ayrıntılarıyla dikkatinize arz etmiştim. Merak eden arşivden o yazılara ulaşabilir.

O yazıyı okuyan herkes günlerdir, "Bir gelişme var mı? Yeni bilgilere ulaştınız mı?" diyerek cevap arıyor.

Evet, yeni gelişmeler var!

O kaset ulaştırılması gereken ele ulaştırıldı. Bu tarihi bir kenara not edin! Kasetin internete servis edileceği tarih, çok büyük ihtimalle 25 Mart olacak! Herkesin günahını vebalini üstlenerek söylüyorum ki, kasetin yayın tarihini, Şefkat Tepe dizisinin senaryosuna onay veren isim belirledi.

"Geride kalan kasetleri unutun! Bu kaset Erdoğan için öldürücü darbe olacak. Bu kasetten sonra o koltukta istese dahi oturamayacak. Bu kaset Türkiye'de kıyametleri koparacak. Bu kasetle ilgili kendini savunmaya ne mecali ve zamanı olmayacak. Herkes ona göre hazırlığını yapsın!" denilerek hüküm verildi.

Kasetin içeriği mi?

Kim bilir! (...)"

 İnanılır gibi değil!

 Bu yazıdaki iddiaların gerçekleşme ihtimali olduğuna inandığım için paylaşmadım yazıyı.

Maalesef gazeteciliğin iddialarda sınır tanımadığını ve iddialar üzerine kurulan senaryoların fazla itibar görmemesi gerektiğini vurgulamak için karaladım bu satırları.

Kaldı ki yazar şayet muhalif bir yazar olsaydı hadi biraz olsun iddianın gerçekleşme ihtimali var diyebilirdiniz.

Ne yazık ki yazar ve yazı yazdığı site kurulduğu günden bu yana AKP taraftarı gibi yayınlar yapmakta!

 Erdoğan bölgemizde!

 Biz yine gelelim bölgemize.

Daha dünkü yazımda CHP liderinin bölgemiz ilçelerinde miting yaptığını, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yorumumda ise; ‘Bence İstanbul’da kritik birkaç ilçeye gidebilir.

Silivri, Büyükçekmece ve Beylikdüzü gibi.

Onun dışında 30 Mart’a bir hafta kala büyük bir ihtimal ile Kazlıçeşme’de büyük bir miting organize edebilir.’ Demiştim.

Yazımın üzerinden bir gün geçmeden haber geldi.

Başbakan Erdoğan 8 Mart 2014 Cumartesi günü saat 15.00’da Beylikdüzü’ne aynı gün saat 17.00’da da Büyükçekmece’ye geliyor.

 Topbaş göbek attı!

 Peki dün bölgemizde ne oldu dersiniz.

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Roman Kültür Evi açılışını yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş çocuklarla çiftetelli oynadı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve AK Parti Esneyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ile birlikte  Romanlar’ın çifte telli ısrarını kırmayan Topbaş çifte telliyi de iyi oynadığını göstermiş oldu.

 Çapan yangına koştu!

 Gençlik başka şey galiba.

Esenyurt’un genç adayı Çetin Çapan’ın seçim ofisine uğradım dün.

Bir eli cep telefonunda, bir eli yurttaşla tokalaşmada, gözler fildir fildir dönüyor, hop oturuyor hop kalkıyor Çetin Çapan.

Bir ara içimden geçirmedim değil.

Ulan ne güzel CHP’nin bir genç adayı da ben olacaktım anasını satayım diye!

Neyse o ara vatandaş arıyor, şu mahalle şurada toplantı halindeyiz gelir misin!

Şurada şu problem var yetişir misin!

Şunun şu işini nasıl halledersin!

Bir arada bir baktık.

Ağlamaklı bir ses, alooo yetişin abi evim yanıyor diye Çetin Çapan’ı arıyor.

Oraya da koştu genç Çapan.

Galiba Çetin Çapan’ın genç ve enerjik oluşu Esenyurt’taki seçimlere başka bir hava katacak.

Seçimin galibi olur veya olmaz. Bu tempo Esenyurt’ta Çetin Çapan’ı belediye başkanı koltuğuna oturtmaya yeter mi onu birazda önümüzdeki süreç gösterecek. Ama başarılı bir seçim atlatacağı kesin!

Zira Çapan ‘Ben daha on gündür koşturuyorum, sesim kısıldı, arada bir ilaç alıyorum, zorlanıyorum ama olsun. Genç ve dinamik ekibimle Esneyut’ta seçimi biz halk desteği ile kazanacağız’ diyor.

 Sayılı günler!

 Her sabah adaylar kadar biz gazeteciler KAÇ GÜN KALDI 30 MART’A sorusuyla güne başlıyoruz.

Sahi kaç kaldı.

25, 24!

Neyse üç hafta sonu atlatacağız.

Dördüncü hafta sonu seçim günü!

Yaşasın!

Bir anlamda seçilenler seçilmiş olacak ama seçilmeyenlere ve biz gazetecilere de biraz geçmiş olacak!

Hadi bakalım hayırlısı!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Mehmet Mert Arşivi