FESTİVALİN ARDINDAN

14’ncüsü yapılan Erguvan şenlikleri muhteşemdi. Festivale katılan bir çok kişiye sordum esnafa sordum, herkes keşke Çatalca’da her gün festival olsa esnaf kazandı halk gönlünce eğlendi. Bizlere bu güzelliği yaşatan belediye başkanımız Cem Kara’ya teşekkür ederiz. Birbirinden ünlü sanatçıları Çatalca’ya getirerek, rüyalarında görebileceği sanatçıları halkının ayağına getiren, Cem Kara’ya bütün Çatalcalılar olarak şükranlarımızı sunarız.
Ata sporumuz güreşe sahip çıkarak her yıl olduğu gibi, bu yılda yağlı güreşleri Çatalca’da düzenleyerek halkın taktirini kazanan Cem Kara, sadece güreş değil tüm branşlara aynı mesafede davranarak belediye bünyesinde 43 tane kurs açarak da bunu ispatladı.
                                         
  VE CEM  KARA ADAY
4 Yıldır belediye başkanlığını yürüten Cem Kara 02 Eylül’de bir dönem daha belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı. CHP İlçe başkanlığına başvurarak adaylık dilekçesini verdi.Neden aday oldu? çünkü Çatalca halkı istedi öyle oldu. Önünü kesen vatandaşlar sayın Başkan sizi bir dönem daha başkan olarak görmek istiyoruz dediler. Buna da ben şahit oldum, yani Cem Kara istemese de halk istiyor ama, başkanın yaptığı açıklamada halkımız beni bu göreve bir daha layık görüyor, halkımız ne isterse boynumuz kıldan ince. 4 Yılda çok şeyler yaptığını belirten Kara yarım projelerimiz var, bunları 2’nci dönemde tamamlamak istiyorum.

CHP  Genel merkezinin de desteğini alan Cem Kara, bir dönem daha Çatalca halkıma hizmet etmek istiyorum dedi. Adaylığını festivalde açıklayan Cem Kara’ya Çatalca halkından büyük destek geldi, festival alanını alkış ve tezahüratlarla inlettiler. Festivale Serdar Ortaç damgasını vurdu, bütün Bürokratlar komşu belediye başkanları Çatalca kaymakam Nevzat Taştan’da gerek güreş alanında olduğu gibi festival alanında da eğlenceleri yakından izledi. Milletvekillerinden  bile Çatalca festivaline gelenler  vardı. Çatalcalılar çok memnun her zaman keşke böyle festivaller olsa diyorlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi