İstanbul 3. Bölge CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu ağırladı...

İstanbul 3. Bölge CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu ağırladı...
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul mitingleri kapsamında Beylikdüzülü vatandaşlarla buluştu. İlçede yoğun ilgiyle karşılanan Kılıçdaroğlu, kendisini bekleyenlere seçim otobüsünden seslendi.

Kılıçdaroğlu Davutoğlu'yla ilgili 'sırrını' açıkladı


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Beylikdüzü mitinginde konuştu, hedefinde Başbakan Davutoğlu vardı.


"Size bir sırrımı açıklıyorum" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Davutoğlu saray için çalışır Kılıçdaroğlu halk için çalışır" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü'nde partisinin mitinginde halka seslendi.

HER EVDE TENCERE KAYNAYACAK

Her evde tencere kaynayacak hiçbir evde hiçbir çocuk karnı aç yatağa girmeyecek. CHP'ye neden oy verelim diyenlere şunu söyleyin. 13 yıldır iktidardalar biz işsizliği şöyle çözeceğiz diyebiliyorlar mı?

13 YILDA EĞİTİM POLİTİKASI 12 KEZ DEĞİŞTİ

13 yıl önce biz böyle miydik? İleri demokrasi dediler televizyon ekranlarını karartıyorlar. Halkın haber alma haklarını kısıtlıyorlar. Bizim yaşadığımız olayları bizim taşıdığımız kaygıları bütün dünya biliyor ve aynı kaygıları yaşıyorlar. Bize Türkiye nereye gidiyor diye soruyorlar. Sandığa gideceğiz ve bir karabasandan Türkiye'yi kurtaracağız.

SİZE BİR SIRRIMI AÇIKLIYORUM

Şimdi size sırrımı açıklıyorum ama bu sırrımı kimseye söylemeyin olur mu? Biliyorsunuz Başbakanlık koltuğunda oturan bir başbakan var. Davutoğlu saray için çalışır Kılıçdaroğlu halk için çalışır. Sizin için çalışacağım, çocuklarımız için geleceğimiz için çalışacağım. alın teri dökeceğim, Dökeceğim her alın teri size helal olsun diyeceğim.


Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satırbaşları şöyle; 7 Haziran’da sandığa gittik .

Oyumuzu kullandık. Bize geldiler bir koalisyon kurmak istiyoruz. Biz de dedik ki hay hay. Geldiler görüştük. 10 günlük görüşme sonrası dediler ki biz koalisyon kurmak istemiyoruz, 3 aylık seçim hükümeti kurmak istiyoruz. Bir kişi, hükümeti kurmakla görevlendirilen bir kişi, bağımsız iradeye sahip değilse ve iradesini saraya ipotek ettiyse o kişinin ne kendisine ne de ülkesine hiçbir yararı olamaz. Biz kendi ülkemizde huzur içinde yaşamak istiyoruz. Demokrasinin temel kurallarından biri de uzlaşma kültürüdür. Bunu da istiyoruz. Ama birileri kendi dudağından çıkan sözleri yasa olarak kabul ettirmeye çalışırsa toplumda gerginliğe neden olur. Bana 4 yıllık yetki verin, terör belasını sonlandıracağım.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul mitingleri kapsamında Beylikdüzülü vatandaşlarla buluştu. İlçede yoğun ilgiyle karşılanan Kılıçdaroğlu, kendisini bekleyenlere seçim otobüsünden seslendi.


ÖZCAN IŞIKLAR BEŞ DAKİKA SONRA ALANI TERK ETTİ

İşte mitigten arta kalan bazı notlar...


- Daha önceden saat 13.00 olarak program açıklanamsına rağmen partililerin saatler önce Beylikdüzü meydanını doldurduğu dikkat şekti.

- Çevre ilçelerden otobüsler ile alana çok sayıda partili geldi.

İstanbul 3.Bölge belediye başkanları ve milletvekili adayları eksiksiz mitinge katıldı.

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin de Kılıçdaroğlu'nu yalnız bırakmayanlardandı.

- Kılıçdaroğlu alana gelmeden önce miting sunuculuğunu yapan Beylikdüzü Belediye Kültür Müdürü Taner Çetin'in 'Ekrem İmamoğlu'nun kenti Beylikdüzü'ne hoşgeldiniz' sloganı bazı partililerce ıslıklandı..

- Saat 13.30'da konuşmasını yapmak üzere alana gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık 15 dakika otobüste bekletildikten sonra sahneye davet edildi.

- Kılıçdaroğlu sahneye çıkmadan önce, milletvekil adayları ve CHP'li belediye başkanları kürsüye davet edilirken meydandan en çok alkışı Ali Şeker ve Eredn Erdem aldı.

- Silivri belediye başkanı Özcan Işıklar anonsun hemen ardından yanına CHP Silivri ilçe başkanını da alarak hemen meydandan ayrıldı. Işıklar CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu sadece beş dakika dinlemiş oldu. Kılıçdaroğlu'nun konuşması bittiğinde selamlama bölümünde sadece Özcan ışıklar yoktu.

- Yaklaşık 50 bin kişi kapasiteli Beylikdüzü Meydanı tıka basa doluydu.

- Alışılmış CHP organizasyonlarında göze batan aksaklıklar bu mitingde pek ortaya çıkmadı...

---

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.