GÜMÜŞPINAR KÖYÜNÜN SUÇU NE?

Sevgili okuyucularım bu Gümüşpınar köyü bataklığına bir bulaştık gel de işin içinden çık,  tam bir bermuda şeytan üçgeni gibi.
Köyün nerdeyse tamamı kaçak yapı hadi buda tamam diyeceksiniz, yıllardan beridir kurulmuş köy halkı ne yapsın? burası doğru.
Ama gel gelelim bazıları bununla yetinmiyor birde, Devletin hazine arazisine kaçak ev yapıyor iddialar doğru gittim baktım, Gümüşpınar köyü gâvur boğuldu mevkiinde
köylülerin  iddia etiği gibi, zaten önceki yazılarımda yazmıştım  köy muhtarına ait şahsi evi olan 235 parselde şahane ev evin numarası yok bence muhtarım kapı numarasını şöyle yaz Devletin malı deniz çokta iyi olur, sevgili muhtarım yine köylülerin iddia etiği daha neler var onlar bu köşeye sığmaz bir dahakine…
Ya kardeşim köylüler diyor ki bu adam muhtarlık yapmıyor, yapmaz tabi zaten köy muhtarlıkları kalkıyor bende merak ediyorum köy muhtarları ne iş yapar herhalde işi olmadığından iddialara göre başka işler yapıyorlar.
                                       
      ÇATALCA’DA YETKİLİ YOKMU
Gerek bana gelen meyillerde gerekse telefon açan köylüler, biz şikayetimizi defalarca bildirdik ama hiç bir yetkili soruşturma  açmadı.
Ne Çatalca kaymakamı nede Cumhuriyet savcılığı soruşturma açmadı iddia sadece 235 parsele kaçak ev yapmakla bitmiyor, diğer iddiaları da yazacağım.
Halk soruyor Gümüşpınar köyü 4 azası Mehmet Kaçar neden istifa etti? kaymakam bey neden çağırıp sormuyor?.
Gel bakalım sorun ne? daha önceki yazımda belirtmiştim bazı iddiadalar vardı kime sorduysam bunlar AKP de adamları var, bunlara kimse dokunamıyor bunun üzerine AKP ilçe başkanı Sayın Selim Güçbilmez’e sordum şaşkınlıkla karşıladı öyle bir şey olur mu? yanındakilere derhal araştırın dedi. Hocam ben sana dönerim dedi telefon verdim meyilde atabilirsin dedim 15 gün oldu hala cevap gelecek.
Benim anlamadığım bir şey var, bu ülkede gizli tanıklar yüzünden yüzlerce insan içeride, böylesine açık tanıklar varken neden vatandaşın şikayetleri dikkate alınmıyor? doğru bir yerlerde amcan dayın varsa korkma, hukukun üstünlüğümü yoksa amcanın dayının
üstünlüğümü görürsünüz, adam hem ev yapıyor suyunu çekiyor elektriğini alıyor  buda yetmezmiş gibi birde asfalt döktürüyor. Hay maşallah hukuk bahane amcalarım dayılarım sağ olsun .

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi