8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 81 ilde sokaklardayız

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 81 ilde sokaklardayız
CHP İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil Sütlü'den “8 Mart Dünya Kadınlar Günü.” CHP’li Sütlü, “Biz bir 8 Mart’tarihinde daha eşitsizliğe ve sömürüye karşı 81 ilde sokaklarda olacağız. Sakın bizi engellemeyin.”

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu CHP Grup Sözcüsü ve CHP İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil Sütlü, Meclis'te iktidarı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle yapılacak etkinlikler konusunda uyardı.

CHP'li vekil, şunları söyledi: “Biz bir 8 Mart'tarihinde tüm bu sömürüye, eşitsizliğe, bayan kırımına karşı bilin ki 81 ilde sokaklardayız.

Buradan muktedir bıyıklılar kulübünü çok açık ve net uyarıyorum: Sakın salgını bahane edip de polisi bayanları üstüne gönderme kalkmayın, sakın bizi tüm dünyaya rezil etmeyin, sakın lebalep AK Parti kongrelerinde gericilerin türlü eylemlerinde bulaşmayan bu meretin 8 Mart tarihinde bulaşacağını iddia edip aklımızla alay etmeyin, sakın. Çünkü sokaklar bizim, geceler bizim, meydanlar bizim; yaşasın 8 Mart, yaşasın kız kardeşliğimiz.”

Kaynak: Gerçek Gündem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.