Adıgüzel Erenler ile oruç açtı

Adıgüzel Erenler ile oruç açtı
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel ve Belediye Meclis üyeleri Muharrem ayı nedeniyle oruç tutan alevi vatandaşlar ile iftarda buluştu.

Kerbela Şehitlerinin anıldığı Muharrem ayında oruç tutan alevi vatandaşlar Esenyurt Erenler Eğitim ve Kültür Vakıf’ında oruç açarak lokma yediler.

Erenler Eğitim ve Kültür Vakıf’ında gerçekleşen iftar programına,  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu adına Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel katılarak Başkan Kadıoğlu’nun selamlarını iletti.

İftar’a Belediye Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel yanı sıra Erenler Eğitim ve Kültür Vakıf’ı Başkanı Cengiz Altınarık, Belediye meclis üyesi Sakine Tükek ve çok sayıda alevi vatandaş katıldı.

 Erenler Eğitim ve Kültür Vakıf’ında düzenlenen iftar programında okunan dualar ardından vatandaşlar oruçlarını birlikte açtı.

Adıgüzel “ Birlik ve beraberlik günleridir”
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun selamlarını ve muhabbetlerini iletti. Adıgüzel” Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Bu günler bizim birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken günlerdir.  Orucumuzu hep birlikte paylaşıyoruz. Ülkemizde birlik ve beraberliğin en büyük göstergesi budur. Lokmamızın ve Muharrem ayında tuttuğumuz oruçlarımızın kabul olmasını dilerim.”dedi.

Oruç açma programının ardından, Belediye Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel ve beraberindeki heyet,  Erenler Eğitim ve Kültür Vakıf’ı Başkanı Cengiz Altınarık’an makamında sohbet ederek çay içtiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.