Adnan Kahveci Mahallesi'ne hizmet

Adnan Kahveci Mahallesi'ne hizmet
Adnan Kahveci Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle meclisi toplantısında, bölge sakinleri yol ve çevre düzenlemeleri için belediye yönetimine teşekkür etti. Geçen yıl bölge halkı sıklıkla altyapıyla ilgili sıkıntılarını bildirmekteydi.
 
 
Mahalle meclisi toplantısı bu hafta Gürpınar Adnan Kahveci Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Mahalle sakinlerinin sorularını Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert ile Efrahim Yeşil cevaplandırdı. Toplantıya ayrıca, belediyeden birim müdürleri, meclis üyeleri, site yönetimleri ve okul aile birlikleri ile din adamları katıldı. Geçen yıl yollar ve çevre düzenlemesiyle ilgili şikâyet alınan bölgenin mahalle sakinleri bu yıl çalışmalardan ötürü belediye yönetimine teşekkürlerini iletti.
 
Bu yıl içerisinde temeli atılacak olan devlet hastanesiyle ilgili çalışmalar nedeniyle Başkan Uzun’un Ankara’da bulunduğunu bildiren Başkan Yardımcısı Sert, 2010 yılında ilçe genelinde yaklaşık 45 km yol açtıklarını kaydetti. Çalışmalardan bahseden Sert, “Bu yeni yollara 170 bin ton temel altyapı malzemesi serdik. 80 km bordür taşı 120 km yeni parke taşı teratuar ve bordur çalışması yaptık. 48 bin ton asfalt döktük. Bunun yüzde 60’ı Adnan Kahveci Mahallesi’ne döküldü. Sokak aydınlatmalarını yaygınlaştırarak, elektrik kablolarını yerin altına aldık” dedi.
 
Mettrobüs ihalesinin 13 Ocak 2011 tarihinde yapıldığını hatırlatan Sert, çevre düzenlemesiyle ilgili yatırımların devam ettiğini bildirerek, “23 bin ağaç, 500 bin yazlık ve kışlık mevsimlik çiçek diktik. Adnan Kahveci Mahallesi’ne 8500 metre karelik yeni park düzenlemesi yaptık. Bölgemizde muhtelif yerlere 60 takım çocuk oyun grubu 22 takım da fitness spor aleti yerleştirdik” diye konuştu.
 
Ardından soruların cevaplandırıldığı mahalle meclisi toplantılarında amaç, bölgenin sorunlarını yerel yöneticilerle paylaşmak, önerileri dinleyerek, en kısa zamanda sorunları çözüme kavuşturmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.