Ahmet Ercan İstanbul’un 5 ilçesini uyardı! Deprem öncesinde yaşanacakları sıraladı…

Ahmet Ercan İstanbul’un 5 ilçesini uyardı! Deprem öncesinde yaşanacakları sıraladı…
İstanbul’da yaşanması beklenen büyük depremden etkilenecek ilçeleri sıraladı, deprem yılında görülecek belirtileri açıkladı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul ve Marmara Bölgesi’nde yaşanacak olası bir sarsıntıdan en çok etkilenecek ilçeleri açıkladı. Ercan, deprem öncesinde görülen belirtileri de duyurdu.

İşte İstanbul’daki o 5 ilçe!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan kişisel X hesabından yaptığı paylaşımlarda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İstanbul’da kendisini korkutan 5 ilçe olduğunu açıklayarak o bölgeleri sıraladı; Esenyurt, Beylikdüzü, Bahçelievler, Zeytinburnu ve Bakırköy…

Deprem öncesinde bu belirtilere dikkat!

Öte yandan Ahmet Ercan bir başka mesajında ise deprem yaşanacak bölgede sarsıntı öncesinde yaşanabilecek belirtileri de açıkladı. Ercan, deprem yılında meyvelerin bol olacağını söylerken, deprem haftasında ise kırmızı balıkların bollaşacağını belirtti.

Ahmet Ercan’ın konuya dair paylaşımlarında şu ifadeler yer aldı:

“Depremde, kırık(fay) yıkmaz, sarsıntı yıkar. Sarsım gevşek yerde büyür, yapıyı çalkalar. Yıkımların %65 nedeni Yer, %35'i Yapısal kusurlardır. Yoğun, çok katlı yapılaşmış, Esenyurt, Beylikdüzü, Bahçelievler, Zeytinburnu, Bakırköy korkutuyor. İstanbul'da kazanç, bilimi yok saydı.

Deprem yılı; meyveler bol, deprem haftası; kırmızı balıklar bol olur. Ayrıca kişilerde baş, kas ile eklem ağrıları artar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.