AKP'li İncekara Beyliküdüzü'nde

AKP'li İncekara  Beyliküdüzü'nde
Ak Parti İstanbul Bölge Milletvekili Halide İncekara, Başkan Yusuf Uzun ile birlikte Barış Mahallesi esnafını gezdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü’nü ziyaret eden İstanbul Milletvekili Halide İncekara ile birlikte Barış Mahallesi esnafını gezdi. Geziye İncekara ve Uzun ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanı Celal Babayiğit ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Mahalle esnafı ile sohbet eden İstanbul Milletvekili İncekara ve Başkan Uzun, esnaftan gelen istekleri dinledi.

“Hizmette başarmak için bir iman iki aşk üç fedakârlık gerekir” diyen Halide İncekara, hükümete geldiklerinden bugüne kadar geçen süre içersinde yaptıkları çalışmaları anlattı. 

Türkiye’nin içerde ve dışarıda çok farklı bir yere geldiğini söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Türkiye’nin geleceği bugünümüzden çok daha iyi noktada olacak; ancak bütün bunlar kendiliğinden olmayacak. İşin yarısı inanmaktır. Fedakârlık olmadan, emek olmadan bir netice elde etmek mümkün değil” dedi. Başkan Uzun, “Beylikdüzü olarak biz 40 milyonluk bir yatırım aldık. İçinde yüzme havuzu olan bir kapalı spor kompleksi, 10 milyonu özel idareden 30 milyonu spor toto idaresinden olmak üzere yatırım aldık. Devlet hastanemizin de temelini en kısa zamanda atacağız. Metrobüs ihalesi yapıldı, inşaatı başlıyor” dedi.

Mahalle gezisini Beykarder’de noktalayan Milletvekili İncekara ve Başkan Uzun, kendileri için verilen hamsi ziyafetine katıldı. Yemeğin ardından İncekara ve Uzun, davetliler tarafından tepilen horona eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.