Albatros halkı tepkili…

Albatros halkı tepkili…
Geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece’li çocukların Albatros Çocuk Parkında büyük zevk alarak oynadığı ejderha kaydırağının kimliği belirsiz şahıslar tarafından yakılarak kullanılmaz hale getirilmesine tepki gösteren vatandaşlar, kaydırağı yakanların bir an ev
Oyun parklarını yakanları lanetleyen vatandaşlar, “ Çocuklarımızın oyun parkını yakarak kullanılmaz hale getirenleri lanetliyoruz. En kısa zamanda faillerinin bulunup adaletin huzuruna çıkartılmasını istiyoruz ” dediler.
Vatandaşların tepkisini haklı bulan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu talihsiz olayın izlerini silmede kararlı olduklarını söyledi. Büyükçekmeceli çocukların çok sevdiği ejderha kaydırağının yenilenmesi için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne gerekli talimatı verdiğini kaydeden Başkan Akgün; “ Halkımızın gönlü rahat olsun. Yaklaşık bir ay içerisinde sevimli dinazorun daha görkemlisini Albatros Parkına getirip   çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Albatros’ta çocukların sevinç çığlıkları yeniden yükselecek ” şeklinde konuştu. 
  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.