Bahçeşehir’e giriş çıkış trafiği rahatlayacak

Bahçeşehir’e giriş çıkış trafiği rahatlayacak
Bahçeşehir’e giriş çıkışlarda yaşanan trafik çilesi, projelendirilen ilave köprü ile sona erecek.
 
TEM Otoyolu üzerinde bulunan Bahçeşehir’e giriş köprüsünün yanına yapılacak ilave köprü ile giriş ve çıkışlar tek yönlü hale gelecek ve yaşanılan trafik çilesi sona erdirilecek.
Bahçeşehir-Esenyurt ve TEM bağlantı yolunda yaşanan sıkıntıları ve gelen şikayetleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte değerlendiren Başakşehir Belediyesi, yaşanan sıkıntıların çözümüne yönelik projelendirilen “İlave Köprü ve Alt Geçit Projesi’ son şeklini aldı. Proje, Şubat Ayı’nda yapılacak olan ihale ile uygulamaya konulacak.
Bu ilave köprü ile vatandaşlar hem Bahçeşehir’e doğrudan girişi ve hem de köprü sonundan başlayacak alt geçit ile de mevcut Bahçeşehir- Esenkent ana arter yoluyla Esenkent ve diğer yerleşimlere ulaşımı, sıkıntısız sağlayabilecekler.
Tek köprü üzerinden giriş ve çıkışlı alan trafik ayrı giriş ve çıkış yollarına kavuşarak Bahçeşehir ve Esenkent yolunda yaşanan trafik sıkıntısına son vermiş; akşam ve sabah trafiğinde yaşanan sıkıntılı durumu gidermiş ve vatandaşlara rahat bir soluk aldırmış olacak. 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.